BOPE, dat ondertussen een gevestigde waarde is binnen de Benelux Online Printindustrie, wil een platform creëren voor iedereen die bezig is met online print. De deelnemers kunnen er informatie tanken over personalisatie, digitale transformatie, e-commerce en web-to-print voor productiebedrijven, leveranciers en opleidingsverstrekkers.

Breder publiek aanspreken

De vijfde editie van BOPE vindt plaats op 15 maart 2023 in de Next Level eventlocatie van Easyfairs in het Nederlandse Gorinchem. "We speelden al een tijdje met het idee om BOPE uit te breiden naar Nederland en zijn blij dat we dit jaar eindelijk de grens oversteken", zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC. "Het is de perfecte manier om een breder publiek aan te spreken. Daarnaast willen we de dag optimaal benutten door na het BOPE-event een bezoek te brengen aan de tweede dag van de Sign & Print Expo."

Deelnemers kunnen gebruik maken van de VIGC-busregeling (inclusief ontbijt) die standaard inbegrepen zit in het toegangsticket. Er worden twee routes aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.

Sprekers #BOPE23

- Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon

Status Quo: Online Print - Quo Vadis, dear Mothership?

- Tom Peire (BE), CEO Four Pees

Connected Automation

- Richard Askam (UK), TEDx Talker. Connector. Broadcaster. Coach

Personalised Children's Storybooks and their online revolution

- Roland Keppler (DE), CEO Onlineprinters

Opportunities in the European printing environment

- Martijn Eier (NL),CEO & Co-founder Cloudprinter.com

The practical and workflow side of stepping into the platform economy

- Ed Sander (NL), China Digital Tech Analyst

E-commerce in China

BOPE, dat ondertussen een gevestigde waarde is binnen de Benelux Online Printindustrie, wil een platform creëren voor iedereen die bezig is met online print. De deelnemers kunnen er informatie tanken over personalisatie, digitale transformatie, e-commerce en web-to-print voor productiebedrijven, leveranciers en opleidingsverstrekkers.De vijfde editie van BOPE vindt plaats op 15 maart 2023 in de Next Level eventlocatie van Easyfairs in het Nederlandse Gorinchem. "We speelden al een tijdje met het idee om BOPE uit te breiden naar Nederland en zijn blij dat we dit jaar eindelijk de grens oversteken", zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC. "Het is de perfecte manier om een breder publiek aan te spreken. Daarnaast willen we de dag optimaal benutten door na het BOPE-event een bezoek te brengen aan de tweede dag van de Sign & Print Expo."Deelnemers kunnen gebruik maken van de VIGC-busregeling (inclusief ontbijt) die standaard inbegrepen zit in het toegangsticket. Er worden twee routes aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.