Landa kondigde drie beta-testbedrijven aan, waaronder Colordruck Baiersbronn en Elanders in Duitsland. Bovendien gaat Landa partnerschappen aan met de Amerikaanse grafische gigant Quad/Graphics en met Cimpress (eigenaar van onder andere Vistaprint). Cimpress is voornemens 20 Landa-persen te installeren.

Benny Landa had vorige week nog meer reden tot feest: hij vierde op donderdag zijn zeventigste verjaardag in Düsseldorf met zo'n 500 gasten, waaronder ook familie en alle uit Israël ingevlogen medewerkers.

Landa kondigde drie beta-testbedrijven aan, waaronder Colordruck Baiersbronn en Elanders in Duitsland. Bovendien gaat Landa partnerschappen aan met de Amerikaanse grafische gigant Quad/Graphics en met Cimpress (eigenaar van onder andere Vistaprint). Cimpress is voornemens 20 Landa-persen te installeren.Benny Landa had vorige week nog meer reden tot feest: hij vierde op donderdag zijn zeventigste verjaardag in Düsseldorf met zo'n 500 gasten, waaronder ook familie en alle uit Israël ingevlogen medewerkers.