Op zijn blog haalt Jim Hamilton twee bronnen aan. Enerzijds de website van Landa Labs, het nieuwe bedrijf van Benny Landa, waarop een reeks van digitale nanopersen aangekondigd wordt die op de drupa voorgesteld zullen worden en die voor uiteenlopende markten bestemd zijn (uitgeverswereld, verpakkingssector, handelsdruk). Anderzijds een recente bijdrage in een Israëlisch economisch tijdschrift met als titel "De geheime inkt van Benny Landa". Daaruit blijkt dat de nieuwe technologie die op de drupa voorgesteld wordt, van een nieuwe inkt gebruik maakt. Die bestaat uit extreem kleine gekleurde deeltjes waardoor de inkt volgens Benny Landa duurzamer en goedkoper is dan gelijk welke andere inkt. Bovendien zou de inkt, die met inkjetkoppen aangebracht wordt, zich op elk oppervlak hechten. Nog altijd volgens Benny Landa zouden die nieuwe ontwikkelingen de weg vrijmaken voor een revolutie op het vlak van de 'hoge resolutie' in de grafische sector.

De ambities van Benny Landa overstijgen echter de grafische sector. In een groot interview met de krant Haaretz zegt hij dat hij met Landa Labs aan een zonnetechnologie werkt die Israël ooit onafhankelijk van aardolie zou kunnen maken...

Landa Labs beschikt op de drupa over een amfitheater met 200 plaatsen waar de presentaties plaats zullen vinden.

Op zijn blog haalt Jim Hamilton twee bronnen aan. Enerzijds de website van Landa Labs, het nieuwe bedrijf van Benny Landa, waarop een reeks van digitale nanopersen aangekondigd wordt die op de drupa voorgesteld zullen worden en die voor uiteenlopende markten bestemd zijn (uitgeverswereld, verpakkingssector, handelsdruk). Anderzijds een recente bijdrage in een Israëlisch economisch tijdschrift met als titel "De geheime inkt van Benny Landa". Daaruit blijkt dat de nieuwe technologie die op de drupa voorgesteld wordt, van een nieuwe inkt gebruik maakt. Die bestaat uit extreem kleine gekleurde deeltjes waardoor de inkt volgens Benny Landa duurzamer en goedkoper is dan gelijk welke andere inkt. Bovendien zou de inkt, die met inkjetkoppen aangebracht wordt, zich op elk oppervlak hechten. Nog altijd volgens Benny Landa zouden die nieuwe ontwikkelingen de weg vrijmaken voor een revolutie op het vlak van de 'hoge resolutie' in de grafische sector. De ambities van Benny Landa overstijgen echter de grafische sector. In een groot interview met de krant Haaretz zegt hij dat hij met Landa Labs aan een zonnetechnologie werkt die Israël ooit onafhankelijk van aardolie zou kunnen maken... Landa Labs beschikt op de drupa over een amfitheater met 200 plaatsen waar de presentaties plaats zullen vinden.