Bernd Zipper zal het hebben over de uitdagingen en kansen waarmee commerciële drukkers de komende jaren te maken krijgen. "Het verleden heeft al aangetoond dat de grafische industrie extreem veerkrachtig is. Waarom? Omdat print een cruciale rol speelt bij het creëren van blijvende communicatie", zegt de expert. "De digitalisering van print zal drukkers helpen om wendbaar te blijven en nieuwe applicaties te ontwikkelen. Bovendien helpt het hen om hun duurzaamheidsdoelstellingen voor de toekomst te halen."

Demo's en Tech-Talks

Tijdens het event staan ook live demo's op het programma: de Xeikon SX30000 met een breed scala aan commerciële printtoepassingen, interieurdecoratie oplossingen gebouwd rond de Xeikon CX500, de Xeikon CX300 voor promotionele heat transfer en de Xeikon PX3300 voor vloersignalisatie.

Verder kunnen de bezoekers Tech-Talks volgen over nieuwe innovaties in de boekdruk, POS en retail signage, direct mail, interieurdecoratie en labeldrukken voor commerciële drukkers.

Het volledige programma van het Xeikon Café Graphic Arts vindt u hier.

Bernd Zipper zal het hebben over de uitdagingen en kansen waarmee commerciële drukkers de komende jaren te maken krijgen. "Het verleden heeft al aangetoond dat de grafische industrie extreem veerkrachtig is. Waarom? Omdat print een cruciale rol speelt bij het creëren van blijvende communicatie", zegt de expert. "De digitalisering van print zal drukkers helpen om wendbaar te blijven en nieuwe applicaties te ontwikkelen. Bovendien helpt het hen om hun duurzaamheidsdoelstellingen voor de toekomst te halen."Tijdens het event staan ook live demo's op het programma: de Xeikon SX30000 met een breed scala aan commerciële printtoepassingen, interieurdecoratie oplossingen gebouwd rond de Xeikon CX500, de Xeikon CX300 voor promotionele heat transfer en de Xeikon PX3300 voor vloersignalisatie.Verder kunnen de bezoekers Tech-Talks volgen over nieuwe innovaties in de boekdruk, POS en retail signage, direct mail, interieurdecoratie en labeldrukken voor commerciële drukkers. Het volledige programma van het Xeikon Café Graphic Arts vindt u hier.