Met de Bertelsmann Printing Group ontstaat een bedrijf met een omzet van 1,7 miljard euro en 9000 medewerkers.

De groep zal dan een breed dienstenpakket aanbieden: van premedia, over drukken tot postaanlevering en drukwerkdistributie. De Bertelsmann Printing Group omvat bedrijven als Mohn Media, GGP Media en Vogel Druck (nu onderdelen van de servicedivisie Arvato); de Prinovis' driepdrukactiviteiten in Duitsland en Groot-Brittannië, momenteel onderdeel van Be Printers; en de offset- en digitale drukkerijen van Be Printers in de V.S. Tot de nieuwe firma zullen nog een aantal andere bedrijven behoren: TRV Media Group, Arvato Campaign (DM) en Arvato Entertainment. De Bertelsmann Printing Group zal haar hoofdkwartier in Gütersloh (D) hebben.

Axel Hentrei, momenteel CEO van Arvato Print Solution Group, en Bertram Stausberg, de CEO van Be Printers en Prinovis, zullen de Bertelsmann Printing Group leiden als co-CEO's. Ze zullen rapporteren aan Thomas Rabe, voorzitter en CEO van Bertelsmann.

De Bertelsmann Printing Group zal jaarlijks 1,6 miljoen ton papier gaan bedrukken. De belangrijkste markten zijn Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en de V.S.

Met de Bertelsmann Printing Group ontstaat een bedrijf met een omzet van 1,7 miljard euro en 9000 medewerkers.De groep zal dan een breed dienstenpakket aanbieden: van premedia, over drukken tot postaanlevering en drukwerkdistributie. De Bertelsmann Printing Group omvat bedrijven als Mohn Media, GGP Media en Vogel Druck (nu onderdelen van de servicedivisie Arvato); de Prinovis' driepdrukactiviteiten in Duitsland en Groot-Brittannië, momenteel onderdeel van Be Printers; en de offset- en digitale drukkerijen van Be Printers in de V.S. Tot de nieuwe firma zullen nog een aantal andere bedrijven behoren: TRV Media Group, Arvato Campaign (DM) en Arvato Entertainment. De Bertelsmann Printing Group zal haar hoofdkwartier in Gütersloh (D) hebben.Axel Hentrei, momenteel CEO van Arvato Print Solution Group, en Bertram Stausberg, de CEO van Be Printers en Prinovis, zullen de Bertelsmann Printing Group leiden als co-CEO's. Ze zullen rapporteren aan Thomas Rabe, voorzitter en CEO van Bertelsmann. De Bertelsmann Printing Group zal jaarlijks 1,6 miljoen ton papier gaan bedrukken. De belangrijkste markten zijn Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en de V.S.