Visitor International is de internationale vereniging van distributeurs van toeristische informatie. The Best Brochure Awards worden elk jaar uitgereikt. Ze zijn een bekroning voor de meest effectieve, informatieve, best vormgegeven en gedrukte toeristische brochures. De leden van Visitor International verdeelden in 2017, 19.000 verschillende folders. Het is het theoretisch aantal dat in aanmerking kan komen voor een Award. 76 brochures werden uiteindelijk genomineerd en leverden de regionale en algemene winnaars op. De juryleden kwamen uit de V.S., Mexico, Canada, Europa en Zuid-Amerika.

De grote winnaar van de competitie werd dus Sealife uit België waarvan de brochure wordt verdeeld door het Willebroekse BHS Promotion. Op de tweede plaats eindigde de brochure van Discovery Whale Watch (Monterey, Californië), de derde plaats was voor de Herr's Snack Factory Tour brochure (Nottingham, Pennsylvania), de vierde plaats voor een andere Europese inzending, de brochure Grotte de Saint-Cézaire-sur-Siagne (Frankrijk).

Visitor International is de internationale vereniging van distributeurs van toeristische informatie. The Best Brochure Awards worden elk jaar uitgereikt. Ze zijn een bekroning voor de meest effectieve, informatieve, best vormgegeven en gedrukte toeristische brochures. De leden van Visitor International verdeelden in 2017, 19.000 verschillende folders. Het is het theoretisch aantal dat in aanmerking kan komen voor een Award. 76 brochures werden uiteindelijk genomineerd en leverden de regionale en algemene winnaars op. De juryleden kwamen uit de V.S., Mexico, Canada, Europa en Zuid-Amerika.De grote winnaar van de competitie werd dus Sealife uit België waarvan de brochure wordt verdeeld door het Willebroekse BHS Promotion. Op de tweede plaats eindigde de brochure van Discovery Whale Watch (Monterey, Californië), de derde plaats was voor de Herr's Snack Factory Tour brochure (Nottingham, Pennsylvania), de vierde plaats voor een andere Europese inzending, de brochure Grotte de Saint-Cézaire-sur-Siagne (Frankrijk).