De pers wordt in december van dit jaar aan Edelmann geleverd. Het bedrijf is gepecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de health & beauty sector en consumentenmerken. Edelmann heeft productievestigingen in 9 landen en realiseert een omzet van 300 miljoen euro. De onderneming produceert jaarlijks 5,5 miljard verpakkingen en leaflets.

De andere beta-klant is Graphica Bezalel (verpakkingen en labels, pers komt in juli 2017). Landa en Graphica Bezalel gaan een wereldwijd klantenevenement organiseren in de week van 12 september, om de Landa S10 te demonstreren in een echte productieomgeving.

BASF en Landa gaan nieuwe pigmenten voor autolakken creëren

BASF en Landa Labs hebben een strategische langetermijn samenwerking aangekondigd voor de creatie van nieuwe nano-pigmenten in lakken voor de autoindustrie.

BASF gaat gebruik maken van de nano-pigment technologie van Landa voor een nieuwe portfolio van gemakkelijk dispergeerbare pigmenten met hoge transparantie in lakken die onder de merknaam Colors & Effects op de markt worden gebracht. De Landa nano-pigment technologie die oorspronkelijk voor de grafische industrie is ontwikkeld, maakt het BASF mogelijk te werken met kleinere pigmenten en een betere verdeling van de particles, wat leidt tot een dunnere maar tegelijkertijd kleurkrachtigere lak. "Met de technologie kunnen we voor de markt van de autolakken fantastische nieuwe producten ontwikkelen," aldus een zegsman van BASF.

De pers wordt in december van dit jaar aan Edelmann geleverd. Het bedrijf is gepecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de health & beauty sector en consumentenmerken. Edelmann heeft productievestigingen in 9 landen en realiseert een omzet van 300 miljoen euro. De onderneming produceert jaarlijks 5,5 miljard verpakkingen en leaflets.De andere beta-klant is Graphica Bezalel (verpakkingen en labels, pers komt in juli 2017). Landa en Graphica Bezalel gaan een wereldwijd klantenevenement organiseren in de week van 12 september, om de Landa S10 te demonstreren in een echte productieomgeving.BASF en Landa Labs hebben een strategische langetermijn samenwerking aangekondigd voor de creatie van nieuwe nano-pigmenten in lakken voor de autoindustrie.BASF gaat gebruik maken van de nano-pigment technologie van Landa voor een nieuwe portfolio van gemakkelijk dispergeerbare pigmenten met hoge transparantie in lakken die onder de merknaam Colors & Effects op de markt worden gebracht. De Landa nano-pigment technologie die oorspronkelijk voor de grafische industrie is ontwikkeld, maakt het BASF mogelijk te werken met kleinere pigmenten en een betere verdeling van de particles, wat leidt tot een dunnere maar tegelijkertijd kleurkrachtigere lak. "Met de technologie kunnen we voor de markt van de autolakken fantastische nieuwe producten ontwikkelen," aldus een zegsman van BASF.