Na een periode van onzekerheid bij diepdrukkerij Biegelaar in Maarssen is uiteindelijk toch het doek voor de onderneming gevallen. Dat werd maandag 24 februari, reeds aan het personeel medegedeeld.

Feit is dat het bedrijf last heeft van de slechte economische situatie en daardoor in een financieel instabiele situatie terecht is gekomen. Al enige tijd stroomden bij FNV KIEM verontrustende berichten van leden binnen dat het met de diepdrukkerij Biegelaar slecht ging en zoals nu blijkt waren die er niet voor niets.

bron: FNV KIEM

Na een periode van onzekerheid bij diepdrukkerij Biegelaar in Maarssen is uiteindelijk toch het doek voor de onderneming gevallen. Dat werd maandag 24 februari, reeds aan het personeel medegedeeld. Feit is dat het bedrijf last heeft van de slechte economische situatie en daardoor in een financieel instabiele situatie terecht is gekomen. Al enige tijd stroomden bij FNV KIEM verontrustende berichten van leden binnen dat het met de diepdrukkerij Biegelaar slecht ging en zoals nu blijkt waren die er niet voor niets.bron: FNV KIEM