Op woensdag 27 oktober, op het einde van de eerste beursdag werden de allereerste Verpakking & Label Magazine Awards uitgereikt. Met die prijzen worden Belgische bedrijven gelauwerd die ieder op hun terrein een belangrijke verpakkingsinnovatie hebben gelanceerd. In de categorie verpakkingen & verpakkingsmaterialen nam FrieslandCampina de prijs in ontvangst en in de categorie verpakkingsmachines ging Engilico met de prijs naar huis.

Tijdens de netwerkdrink werden ook twee Empack Innovation Awards uitgereikt. De publieksprijs werd uitgereikt aan Autajon Labels Belgium en de juryprijs aan Houweling Group.

Namen, Gent en Mechelen

Op 19 mei 2022 vindt de eerste editie van 'Empack Namur - la journée de l'emballage' plaats in Namur Expo, een eendaags netwerkevent voor de packaging community in Wallonië.

Op 14 en 15 september 2022 lanceert beursorganisator EasyFairs in Flanders Expo een eerste editie van Empack Gent met focus op de voedingsindustrie in Vlaanderen. Deze nieuwe editie vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Transport & Logistics.

Op 25 en 26 oktober 2023 is de Nekkerhal in Mechelen opnieuw het decor voor een nieuwe Empack met een speciale focus op Packaging Innovations.

Op woensdag 27 oktober, op het einde van de eerste beursdag werden de allereerste Verpakking & Label Magazine Awards uitgereikt. Met die prijzen worden Belgische bedrijven gelauwerd die ieder op hun terrein een belangrijke verpakkingsinnovatie hebben gelanceerd. In de categorie verpakkingen & verpakkingsmaterialen nam FrieslandCampina de prijs in ontvangst en in de categorie verpakkingsmachines ging Engilico met de prijs naar huis.Tijdens de netwerkdrink werden ook twee Empack Innovation Awards uitgereikt. De publieksprijs werd uitgereikt aan Autajon Labels Belgium en de juryprijs aan Houweling Group.Op 19 mei 2022 vindt de eerste editie van 'Empack Namur - la journée de l'emballage' plaats in Namur Expo, een eendaags netwerkevent voor de packaging community in Wallonië.Op 14 en 15 september 2022 lanceert beursorganisator EasyFairs in Flanders Expo een eerste editie van Empack Gent met focus op de voedingsindustrie in Vlaanderen. Deze nieuwe editie vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Transport & Logistics.Op 25 en 26 oktober 2023 is de Nekkerhal in Mechelen opnieuw het decor voor een nieuwe Empack met een speciale focus op Packaging Innovations.