Voor Binderij Renaître beantwoordt deze investering aan de evolutie in de markt, die om meer specialiteiten vraagt. De Durrer Rega 3 werd half november in gebruik genomen en draait reeds op volle toeren.

De Durrer Rega 3 van de nieuwste generatie is geschikt om te stansen op eindproduct: registerstans met rechte hoek en afgeronde binnenhoek; registerstans met schuine hoek 135 ° en afgeronde binnenhoek; duimuitkap 18 of 22 mm; afgeronde hoeken straal 10 mm; rechte hoekperforatie 45°. De flexibele machine haalt een productiesnelheid tot 500 stuks/uur, zelfs in hardcover producties.

Met de investering van de Durrer Rega 3 beëindigt Binderij Renaître een ambitieus investeringsplan van 1,9 miljoen euro.

Voor Binderij Renaître beantwoordt deze investering aan de evolutie in de markt, die om meer specialiteiten vraagt. De Durrer Rega 3 werd half november in gebruik genomen en draait reeds op volle toeren. De Durrer Rega 3 van de nieuwste generatie is geschikt om te stansen op eindproduct: registerstans met rechte hoek en afgeronde binnenhoek; registerstans met schuine hoek 135 ° en afgeronde binnenhoek; duimuitkap 18 of 22 mm; afgeronde hoeken straal 10 mm; rechte hoekperforatie 45°. De flexibele machine haalt een productiesnelheid tot 500 stuks/uur, zelfs in hardcover producties. Met de investering van de Durrer Rega 3 beëindigt Binderij Renaître een ambitieus investeringsplan van 1,9 miljoen euro.