"De Mutoh XpertJet 1641SR Pro is een uitstekende keuze in de categorie eco-solvent/latex CMYK op instapniveau", stelt David Sweetnam, directeur EMEA/Azië Research & Lab Services van Keypoint Intelligence.

"Een toonaangevend kleurengamma, indrukwekkende reproductie van huidtinten en nauwkeurige spotkleurmatching zijn slechts een deel van het verhaal. Voeg daarbij snelle printtijden en een groot aantal verbeteringen van de gebruikersefficiëntie en het is duidelijk dat dit apparaat perfect geschikt is voor signmakers en printserviceproviders", aldus Keypoint Intelligence.

Geautomatiseerde procedures

De 'BLI Wide Format Pick Awards' zijn voorbehouden voor producten die een testproces hebben ondergaan en door ervaren analisten als 'best in class' worden beschouwd. Bijzondere productkenmerken die bij het toekennen van de award voor de XpertJet 1641SR Pro naar voren kwamen zijn: snelste afdruksnelheden voor alle tot nu toe geteste CMYK-apparaten op instapniveau, grootste kleurengamma van alle geteste CMYK-apparaten op instapniveau, uitstekende beoordeling voor reproductie van huidtinten, uitstekende geautomatiseerde procedures voor het instellen en uitlijnen van media en het bijhouden van de medialengte verminderen de insteltijden van de gebruiker. De automatische controle op verstopping van printkopnozzles en het selectiesysteem voor een gebied van de printkop minimaliseert de risico's tijdens het printen zonder toezicht.

"De Mutoh XpertJet 1641SR Pro is een uitstekende keuze in de categorie eco-solvent/latex CMYK op instapniveau", stelt David Sweetnam, directeur EMEA/Azië Research & Lab Services van Keypoint Intelligence."Een toonaangevend kleurengamma, indrukwekkende reproductie van huidtinten en nauwkeurige spotkleurmatching zijn slechts een deel van het verhaal. Voeg daarbij snelle printtijden en een groot aantal verbeteringen van de gebruikersefficiëntie en het is duidelijk dat dit apparaat perfect geschikt is voor signmakers en printserviceproviders", aldus Keypoint Intelligence.De 'BLI Wide Format Pick Awards' zijn voorbehouden voor producten die een testproces hebben ondergaan en door ervaren analisten als 'best in class' worden beschouwd. Bijzondere productkenmerken die bij het toekennen van de award voor de XpertJet 1641SR Pro naar voren kwamen zijn: snelste afdruksnelheden voor alle tot nu toe geteste CMYK-apparaten op instapniveau, grootste kleurengamma van alle geteste CMYK-apparaten op instapniveau, uitstekende beoordeling voor reproductie van huidtinten, uitstekende geautomatiseerde procedures voor het instellen en uitlijnen van media en het bijhouden van de medialengte verminderen de insteltijden van de gebruiker. De automatische controle op verstopping van printkopnozzles en het selectiesysteem voor een gebied van de printkop minimaliseert de risico's tijdens het printen zonder toezicht.