John Morent en Pascal Vandecaveye richtten POP Solutions (waarbij POP staat voor Point of Purchase) op in 2007. Het bedrijf is doorheen de jaren zowel organisch gegroeid als door verschillende overnames. Vandaag is het vooral actief in de Benelux en Frankrijk. POP Solutions werkt hoofdzakelijk voor de retail, de (para)farmacie- en de DIY-sector. Het bedrijf creëert POS-oplossingen zoals displays, stands en meubilair in diverse materialen (bijv. karton, metaal, plastic en hout).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

POP Solutions, met vestigingen in Nijvel, Kontich, Mechelen en Amersfoort, realiseert met 95 medewerkers een jaaromzet van 35 miljoen euro. De groep verwerkt jaarlijks ongeveer vijfduizend bestellingen voor enkele honderden actieve klanten.

"Deze alliantie is niet alleen een teken van vertrouwen van onze bankier sinds jaar en dag, het garandeert ook meer zekerheid voor onze toekomstige ontwikkeling", duidt Pascal Vandecaveye, CEO van POP Solutions.

"Ons doel is om, in het collectief belang, samen met onze klanten en leveranciers nog meer te evolueren naar een nog duurzamere sector", zegt John Morent, de CEO van POP Solutions.

Het bedrijf haalde voor het tweede jaar op rij een EcoVadis Gold Medal voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. POP Solutions streeft ernaar zijn klanten POS-materiaal met de kleinst mogelijke CO2-voetafdruk aan te bieden.

John Morent en Pascal Vandecaveye richtten POP Solutions (waarbij POP staat voor Point of Purchase) op in 2007. Het bedrijf is doorheen de jaren zowel organisch gegroeid als door verschillende overnames. Vandaag is het vooral actief in de Benelux en Frankrijk. POP Solutions werkt hoofdzakelijk voor de retail, de (para)farmacie- en de DIY-sector. Het bedrijf creëert POS-oplossingen zoals displays, stands en meubilair in diverse materialen (bijv. karton, metaal, plastic en hout). POP Solutions, met vestigingen in Nijvel, Kontich, Mechelen en Amersfoort, realiseert met 95 medewerkers een jaaromzet van 35 miljoen euro. De groep verwerkt jaarlijks ongeveer vijfduizend bestellingen voor enkele honderden actieve klanten."Deze alliantie is niet alleen een teken van vertrouwen van onze bankier sinds jaar en dag, het garandeert ook meer zekerheid voor onze toekomstige ontwikkeling", duidt Pascal Vandecaveye, CEO van POP Solutions."Ons doel is om, in het collectief belang, samen met onze klanten en leveranciers nog meer te evolueren naar een nog duurzamere sector", zegt John Morent, de CEO van POP Solutions.Het bedrijf haalde voor het tweede jaar op rij een EcoVadis Gold Medal voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. POP Solutions streeft ernaar zijn klanten POS-materiaal met de kleinst mogelijke CO2-voetafdruk aan te bieden.