Bo Sörelid was de opvolger van Hans Huyghe. In het persbericht dat naar aanleiding van de benoeming van Sörelid werd uitgestuurd, viel toen te lezen:

"Met zijn benoeming kiezen we voor continuïteit en stabiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn jarenlange ervaring binnen de grafische industrie en zijn competenties op het gebied van change management, business development en sales, uitstekend vorm en inhoud kan geven aan zowel de dagelijkse leiding als de toekomst van Plantin en Tetterode."

Bo Sörelid was de opvolger van Hans Huyghe. In het persbericht dat naar aanleiding van de benoeming van Sörelid werd uitgestuurd, viel toen te lezen: "Met zijn benoeming kiezen we voor continuïteit en stabiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn jarenlange ervaring binnen de grafische industrie en zijn competenties op het gebied van change management, business development en sales, uitstekend vorm en inhoud kan geven aan zowel de dagelijkse leiding als de toekomst van Plantin en Tetterode."