Uit het persbericht

Sörelid beschikt over ruime internationale managementervaring en heeft nagenoeg zijn hele loopbaan binnen de grafische industrie gewerkt. Zo was hij in diverse leidinggevende en commerciële functies werkzaam bij onder meer Joh. Enschedé, Müller Martini en Hunkeler.

"Met zijn benoeming kiezen we voor continuïteit en stabiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn jarenlange ervaring binnen de grafische industrie en zijn competenties op het gebied van change management, business development en sales, uitstekend vorm en inhoud kan geven aan zowel de dagelijkse leiding als de toekomst van Plantin en Tetterode," aldus Wouter van Dijk, President Printing Systems Group Holding (de moeder van Plantin Tetterode; red.).

bron: Plantin Tetterode, Graficus

Uit het persberichtSörelid beschikt over ruime internationale managementervaring en heeft nagenoeg zijn hele loopbaan binnen de grafische industrie gewerkt. Zo was hij in diverse leidinggevende en commerciële functies werkzaam bij onder meer Joh. Enschedé, Müller Martini en Hunkeler."Met zijn benoeming kiezen we voor continuïteit en stabiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn jarenlange ervaring binnen de grafische industrie en zijn competenties op het gebied van change management, business development en sales, uitstekend vorm en inhoud kan geven aan zowel de dagelijkse leiding als de toekomst van Plantin en Tetterode," aldus Wouter van Dijk, President Printing Systems Group Holding (de moeder van Plantin Tetterode; red.).bron: Plantin Tetterode, Graficus