Het nieuwe programma dat 'Bobst Connect Essential' gedoopt werd, is sinds 1 juli beschikbaar. Door alle stappen van het proces onderling te verbinden, wil Bobst Connect het rendement, de controle en de gegevens (de data) verbeteren. Volgens Bobst leidt dat tot kwaliteits- en productiviteitswinst in de hele waardeketen.

Geconnecteerd platform

Bobst Connect Essential omvat een digitale, geïntegreerde oplossing, alsook een geheel van digitale gegevens en tools die op een geconnecteerd platform gebundeld zijn. Het platform is ontwikkeld zodat het permanent aangepast kan worden met het oog op nieuwe functies, nieuwe machines en nog meer machinegegevens. Bobst Connect kan verbonden worden met de bestaande systemen en platforms van de klanten en kan langs de hele waardeketen in cloud-toepassingen van derden geïntegreerd worden. Volgens de fabrikant wordt het geconnecteerde platform in een streng beveiligde omgeving beheerd. Het platform heeft de ISO 27001-certificatie wat de veiligheid van het systeem en de vertrouwelijkheid van de gegevens garandeert.

"In de huidige verpakkingswereld zijn gegevens het ultieme wapen en kunnen ze een enorm concurrentievoordeel bieden", vertelt Léonard Badet, de technologiedirecteur van de groep. "Bobst helpt de klanten om hun voordeel te doen met de massa gegevens die hun machines voortbrengen door ze informatie en oplossingen aan te bieden die de klanten zullen helpen om hun efficiëntie, kwaliteit en rendement sneller te verbeteren."

Het nieuwe programma dat 'Bobst Connect Essential' gedoopt werd, is sinds 1 juli beschikbaar. Door alle stappen van het proces onderling te verbinden, wil Bobst Connect het rendement, de controle en de gegevens (de data) verbeteren. Volgens Bobst leidt dat tot kwaliteits- en productiviteitswinst in de hele waardeketen.Bobst Connect Essential omvat een digitale, geïntegreerde oplossing, alsook een geheel van digitale gegevens en tools die op een geconnecteerd platform gebundeld zijn. Het platform is ontwikkeld zodat het permanent aangepast kan worden met het oog op nieuwe functies, nieuwe machines en nog meer machinegegevens. Bobst Connect kan verbonden worden met de bestaande systemen en platforms van de klanten en kan langs de hele waardeketen in cloud-toepassingen van derden geïntegreerd worden. Volgens de fabrikant wordt het geconnecteerde platform in een streng beveiligde omgeving beheerd. Het platform heeft de ISO 27001-certificatie wat de veiligheid van het systeem en de vertrouwelijkheid van de gegevens garandeert."In de huidige verpakkingswereld zijn gegevens het ultieme wapen en kunnen ze een enorm concurrentievoordeel bieden", vertelt Léonard Badet, de technologiedirecteur van de groep. "Bobst helpt de klanten om hun voordeel te doen met de massa gegevens die hun machines voortbrengen door ze informatie en oplossingen aan te bieden die de klanten zullen helpen om hun efficiëntie, kwaliteit en rendement sneller te verbeteren."