Packitoo is opgericht in 2017 door Corinne Loustalet en Thomas Othax. In 2019 introduceerden ze HIPE. De ondernemers hebben de ambitie om tegen 2026 zestig industriële klanten te bedienen in Europa. HIPE is een software die de belangrijke uitdagingen aanpakt van converters in een markt die vraagt naar meer maatwerk, kleinere bestellingen en snellere leveringen.

De software biedt een gepersonaliseerd digitaal verkoopproces, waardoor converters snel en nauwkeurig offertes kunnen versturen aan klanten, rekening houdend met alle kostenfactoren. Tegelijkertijd wordt de verbinding gemaakt met prepress-toepassingen van softwareleveranciers zoals Esko. HIPE maakt ook het implementeren van web-to-pack mogelijk met directe en geautomatiseerde offertes, waardoor meer bestellingen worden gegenereerd met minimale inspanning.

Partnership en investering

"Dit is een strategische zet die onze visie op een digitale toekomst voor de verpakkingsindustrie versterkt, waar data en software een sleutelrol spelen bij het verbeteren van productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid", zegt Jean-Pascal Bobst, de CEO van Bobst. "De software van Packitoo sluit perfect aan bij onze industriële visie, brengt een nieuwe vorm van samenwerking met zich mee en biedt een waardevolle oplossing voor onze klanten om hun verkoopprocessen te automatiseren en te optimaliseren."

"Dit partnerschap en deze investering zijn een geweldige kans voor ons om gebruik te maken van de middelen, kennis en het netwerk van Bobst om ons bedrijf te laten groeien en nieuwe markten te bereiken", stelt Thomas Othax, de CEO van Packitoo. "We delen de visie van Bobst over de digitale transformatie van de verpakkingsindustrie, waar software en data belangrijke drijfveren zijn van innovatie en waardecreatie."

Packitoo is opgericht in 2017 door Corinne Loustalet en Thomas Othax. In 2019 introduceerden ze HIPE. De ondernemers hebben de ambitie om tegen 2026 zestig industriële klanten te bedienen in Europa. HIPE is een software die de belangrijke uitdagingen aanpakt van converters in een markt die vraagt naar meer maatwerk, kleinere bestellingen en snellere leveringen.De software biedt een gepersonaliseerd digitaal verkoopproces, waardoor converters snel en nauwkeurig offertes kunnen versturen aan klanten, rekening houdend met alle kostenfactoren. Tegelijkertijd wordt de verbinding gemaakt met prepress-toepassingen van softwareleveranciers zoals Esko. HIPE maakt ook het implementeren van web-to-pack mogelijk met directe en geautomatiseerde offertes, waardoor meer bestellingen worden gegenereerd met minimale inspanning."Dit is een strategische zet die onze visie op een digitale toekomst voor de verpakkingsindustrie versterkt, waar data en software een sleutelrol spelen bij het verbeteren van productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid", zegt Jean-Pascal Bobst, de CEO van Bobst. "De software van Packitoo sluit perfect aan bij onze industriële visie, brengt een nieuwe vorm van samenwerking met zich mee en biedt een waardevolle oplossing voor onze klanten om hun verkoopprocessen te automatiseren en te optimaliseren.""Dit partnerschap en deze investering zijn een geweldige kans voor ons om gebruik te maken van de middelen, kennis en het netwerk van Bobst om ons bedrijf te laten groeien en nieuwe markten te bereiken", stelt Thomas Othax, de CEO van Packitoo. "We delen de visie van Bobst over de digitale transformatie van de verpakkingsindustrie, waar software en data belangrijke drijfveren zijn van innovatie en waardecreatie."