De Belgische Asteria Group is op korte tijd en met steun van de private-equitygroep Waterland uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese label- en verpakkingsmarkt. Vandaag telt de groep, die geleid wordt door Ives Declerck, 33 bedrijven in tien landen.

Slimme labeloplossingen

"BOBST is erg trots om dit strategische partnerschap met Asteria Group aan te kondigen, dat onze toewijding aan toonaangevende innovatie versterkt", zegt Erik van Sloten, Global Key Account manager Narrow Mid-Web Printing and Converting bij BOBST. "De investering in meerdere geavanceerde Digital Master All-in-One productieplatforms vormt de weg voor baanbrekende slimme labeloplossingen voor Asteria."

Ives Declerck, de CEO van Asteria Group.

"Deze overeenkomst is van groot belang voor Asteria Group", stelt Ives Declerck, de CEO van Asteria Group. "Het All-in-One Digital Master-platform van BOBST past perfect bij onze opdracht van het bieden van ultieme flexibiliteit, uitstekende kwaliteit en duurzaamheid op hoog niveau."

De Belgische Asteria Group is op korte tijd en met steun van de private-equitygroep Waterland uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese label- en verpakkingsmarkt. Vandaag telt de groep, die geleid wordt door Ives Declerck, 33 bedrijven in tien landen."BOBST is erg trots om dit strategische partnerschap met Asteria Group aan te kondigen, dat onze toewijding aan toonaangevende innovatie versterkt", zegt Erik van Sloten, Global Key Account manager Narrow Mid-Web Printing and Converting bij BOBST. "De investering in meerdere geavanceerde Digital Master All-in-One productieplatforms vormt de weg voor baanbrekende slimme labeloplossingen voor Asteria.""Deze overeenkomst is van groot belang voor Asteria Group", stelt Ives Declerck, de CEO van Asteria Group. "Het All-in-One Digital Master-platform van BOBST past perfect bij onze opdracht van het bieden van ultieme flexibiliteit, uitstekende kwaliteit en duurzaamheid op hoog niveau."