Het gamma Novafold dat sinds deze maand op de markt is, versterkt het aanbod vouw- en lijmmachines van Bobst voor de productie van vouwdozen. Dat gamma omvat de Visionfold 50-110, de Expertfold 50-110 en de Masterfold 75-110. Die machines kunnen bovendien met randapparatuur of speciale systemen uitgebreid worden om hun prestaties te verbeteren.

Voor drukkers en verpakkingsproducenten

Pierre Bingeli, directeur van het aanbod vouw- en lijmmachines van Bobst, prijst de Novafold aan: "Deze vouw- en lijmmachine biedt doeltreffende en betrouwbare functies, een erg stabiele inlegeenheid met een uitlijnmodule en een erg precieze voorvouweenheid, een flexibele module voor dozen met automatische bodem en een systeem voor 4- en 6-puntsdozen. Met deze machine kunnen alle standaardverpakkingen zonder problemen vervaardigd worden en dat biedt diversificatiemogelijkheden voor drukkers en verpakkingsproducenten die hun activiteiten willen ontwikkelen."

Bediening van op afstand mogelijk

Dit nieuwe machinegamma onderscheidt zich ook door het feit dat haast alle types en formaten van 4- en 6-puntsverpakkingen snel geconfigureerd kunnen worden. De Novafold kan een productie van 18.000 dozen per uur bereiken. De HMI (Human Machine Interface) maakt een opslag van de instellingen, een automatische positionering en een bediening van op afstand mogelijk.

Om een betere productkwaliteit te garanderen, kan de Novafold ook voorzien worden van het aanvullende systeem Accueject. Dat haalt de dozen die niet aan de kwaliteitsspecificaties voldoen automatisch uit de productielijn.

Het gamma Novafold dat sinds deze maand op de markt is, versterkt het aanbod vouw- en lijmmachines van Bobst voor de productie van vouwdozen. Dat gamma omvat de Visionfold 50-110, de Expertfold 50-110 en de Masterfold 75-110. Die machines kunnen bovendien met randapparatuur of speciale systemen uitgebreid worden om hun prestaties te verbeteren.Pierre Bingeli, directeur van het aanbod vouw- en lijmmachines van Bobst, prijst de Novafold aan: "Deze vouw- en lijmmachine biedt doeltreffende en betrouwbare functies, een erg stabiele inlegeenheid met een uitlijnmodule en een erg precieze voorvouweenheid, een flexibele module voor dozen met automatische bodem en een systeem voor 4- en 6-puntsdozen. Met deze machine kunnen alle standaardverpakkingen zonder problemen vervaardigd worden en dat biedt diversificatiemogelijkheden voor drukkers en verpakkingsproducenten die hun activiteiten willen ontwikkelen."Dit nieuwe machinegamma onderscheidt zich ook door het feit dat haast alle types en formaten van 4- en 6-puntsverpakkingen snel geconfigureerd kunnen worden. De Novafold kan een productie van 18.000 dozen per uur bereiken. De HMI (Human Machine Interface) maakt een opslag van de instellingen, een automatische positionering en een bediening van op afstand mogelijk.Om een betere productkwaliteit te garanderen, kan de Novafold ook voorzien worden van het aanvullende systeem Accueject. Dat haalt de dozen die niet aan de kwaliteitsspecificaties voldoen automatisch uit de productielijn.