Enkele wijzigingen die Bobst opsomt: een beter toegankelijke inktkast, de mogelijkheid om rollen tot 600 mm te laden, en een mobiel bedieningsscherm. "Deze machine had al een compact en ergonomisch design, maar dat hebben we nog verbeterd opdat één enkele operator de pers zou kunnen bedienen. De wijzigingen die we aan de Mouvent LB701-UV aangebracht hebben, werden ingegeven door de feedback die we van drukkers en veredelaars gekregen hebben, en door onze wil om met hun behoeften rekening te houden", klinkt het

De digitale pers Mouvent LB701-UV met een baanbreedte van 190 mm maakt het mogelijk om etiketten in kleine en middelgrote oplagen te vervaardigen. Ze werkt met een maximumsnelheid van 70 m/min en biedt een drukkwaliteit van 1200 x 1200 dpi. De machine kan zes kleuren drukken, met wit als optie, en haalt een opaciteit van 70 procent bij 45 m/min.

Volgens de fabrikant biedt de Mouvent LB701-UV "de laagste TCO (total cost of ownership) in zijn categorie. Dat is te danken aan de relatief lage startinvestering, de constante exploitatiekosten, de snelle insteltijden en de hoge productiviteit waardoor de pers een optimaal rendement behaalt."

Enkele wijzigingen die Bobst opsomt: een beter toegankelijke inktkast, de mogelijkheid om rollen tot 600 mm te laden, en een mobiel bedieningsscherm. "Deze machine had al een compact en ergonomisch design, maar dat hebben we nog verbeterd opdat één enkele operator de pers zou kunnen bedienen. De wijzigingen die we aan de Mouvent LB701-UV aangebracht hebben, werden ingegeven door de feedback die we van drukkers en veredelaars gekregen hebben, en door onze wil om met hun behoeften rekening te houden", klinkt het De digitale pers Mouvent LB701-UV met een baanbreedte van 190 mm maakt het mogelijk om etiketten in kleine en middelgrote oplagen te vervaardigen. Ze werkt met een maximumsnelheid van 70 m/min en biedt een drukkwaliteit van 1200 x 1200 dpi. De machine kan zes kleuren drukken, met wit als optie, en haalt een opaciteit van 70 procent bij 45 m/min.Volgens de fabrikant biedt de Mouvent LB701-UV "de laagste TCO (total cost of ownership) in zijn categorie. Dat is te danken aan de relatief lage startinvestering, de constante exploitatiekosten, de snelle insteltijden en de hoge productiviteit waardoor de pers een optimaal rendement behaalt."