Nuova Gidue, met 60 medewerkers en een omzet van 31 miljoen euro, staat bekend om haar innovatieve offset en flexo smalbaanpersen. Het bedrijf won begin mei een Flexographic Technical Association (FTA) Award voor haar Digital Flexo Excellence concept en loopt ook voorop in het streven naar een standaard voor zevenkleurendruk in de verpakkingsindustrie.

Bobst, dat tevens de optie heeft om ook de resterende aandelen van Nuova Gidue nog over te nemen, voorziet een perfecte aanvulling op haar bestaande portfolio.

Nuova Gidue, met 60 medewerkers en een omzet van 31 miljoen euro, staat bekend om haar innovatieve offset en flexo smalbaanpersen. Het bedrijf won begin mei een Flexographic Technical Association (FTA) Award voor haar Digital Flexo Excellence concept en loopt ook voorop in het streven naar een standaard voor zevenkleurendruk in de verpakkingsindustrie. Bobst, dat tevens de optie heeft om ook de resterende aandelen van Nuova Gidue nog over te nemen, voorziet een perfecte aanvulling op haar bestaande portfolio.