Frank Vermeulen, die zelf 35 jaar aan het hoofd staat van deze boekbinderij en het rustiger aan wil gaan doen, heeft er bewust voor gekozen om een zelfstandige overnemer te zoeken, en niet op te gaan in een grote groep.

"Op deze manier blijven de specifieke en soms unieke mogelijkheden voor het binden van zowel softcovers als hardcovers beschikbaar voor alle drukkerijen en uitgeverijen in België, zowel voor de grote drukkerijen als de vele kleinere spelers in de grafische industrie van vandaag, waar jammer genoeg het aanbod van zelfstandige boekbinderijen de laatste tijd enorm is geslonken. Dit was tevens de wens van de vele trouwe en tevreden klanten die allen, na de interne aankondiging, hun blijk van tevredenheid hierover lieten blijken. Met Hans van Damme komt een man aan het hoofd van de boekbinderij die geboren is in de grafische sector, en die er zelf al meer dan 18 jaar ervaring in heeft opgebouwd."

Frank Vermeulen zegt met al zijn ervaring beschikbaar te blijven om er voor te zorgen dat ook in de toekomst de boekbinderij Sepeli een betrouwbare partner blijft voor de realisatie van mooie boeken.

En ook het personeel blijft aan de slag op de bekende locatie aan de Walgracht 26 te Evergem.

Frank Vermeulen, die zelf 35 jaar aan het hoofd staat van deze boekbinderij en het rustiger aan wil gaan doen, heeft er bewust voor gekozen om een zelfstandige overnemer te zoeken, en niet op te gaan in een grote groep."Op deze manier blijven de specifieke en soms unieke mogelijkheden voor het binden van zowel softcovers als hardcovers beschikbaar voor alle drukkerijen en uitgeverijen in België, zowel voor de grote drukkerijen als de vele kleinere spelers in de grafische industrie van vandaag, waar jammer genoeg het aanbod van zelfstandige boekbinderijen de laatste tijd enorm is geslonken. Dit was tevens de wens van de vele trouwe en tevreden klanten die allen, na de interne aankondiging, hun blijk van tevredenheid hierover lieten blijken. Met Hans van Damme komt een man aan het hoofd van de boekbinderij die geboren is in de grafische sector, en die er zelf al meer dan 18 jaar ervaring in heeft opgebouwd."Frank Vermeulen zegt met al zijn ervaring beschikbaar te blijven om er voor te zorgen dat ook in de toekomst de boekbinderij Sepeli een betrouwbare partner blijft voor de realisatie van mooie boeken.En ook het personeel blijft aan de slag op de bekende locatie aan de Walgracht 26 te Evergem.