Femalabel uit Wingene heeft tal van bijzondere mogelijkheden als speciaaldrukkerij voor etiketten. Zo kan het booklets zowel conventioneel als digitaal drukken. "Digitaal is een uitkomst voor klanten die maar 2000 of 3000 stuks nodig hebben. Die klant valt vaak tussen wal en schip", aldus eigenaar Wim Feys. Op Empack liet Femalabel verschillende toepassingen van zelfklevende bookletlabels zien. Het kleinste booklet was 18 mm. Femalabel kan de booklets volledig in huis plooien, stansen en verwerken.

Fema produceert nog veel meer niche-achtige zelfkleven producten zoals duolabels, tot en met vijf lagen, maar ook makkelijk afneembare actie-etiketten. Doordat hiervan de lijmlaag op de verpakking achterblijft, kleven de etiketten niet meer als ze van de verpakking zijn gehaald. Fema produceert ook raamstickers voor voertuigen, een activiteit die je wellicht niet zo snel zou verwachten bij een etikettendrukker voor de verpakkingsmarkt.

Femalabel uit Wingene heeft tal van bijzondere mogelijkheden als speciaaldrukkerij voor etiketten. Zo kan het booklets zowel conventioneel als digitaal drukken. "Digitaal is een uitkomst voor klanten die maar 2000 of 3000 stuks nodig hebben. Die klant valt vaak tussen wal en schip", aldus eigenaar Wim Feys. Op Empack liet Femalabel verschillende toepassingen van zelfklevende bookletlabels zien. Het kleinste booklet was 18 mm. Femalabel kan de booklets volledig in huis plooien, stansen en verwerken. Fema produceert nog veel meer niche-achtige zelfkleven producten zoals duolabels, tot en met vijf lagen, maar ook makkelijk afneembare actie-etiketten. Doordat hiervan de lijmlaag op de verpakking achterblijft, kleven de etiketten niet meer als ze van de verpakking zijn gehaald. Fema produceert ook raamstickers voor voertuigen, een activiteit die je wellicht niet zo snel zou verwachten bij een etikettendrukker voor de verpakkingsmarkt.