Met 'Back to (e-)business' wil VIGC inspireren en motiveren om e-business binnen de strategie van het grafisch bedrijf een centrale plaats te geven. De digitale tsunami die de maatschappij overspoelde en de forse e-commercegroei die daarmee gepaard ging, heeft zich volgens het innovatiecentrum ook versneld doorgezet binnen de grafische sector.

Artificial Intelligence

"We kijken naar de uitdagingen die zich aftekenen tegen de huidige economische realiteit", zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC. "Welke trends en ontwikkelingen moeten zeker in de gaten worden gehouden? En we laten ook een aantal ondernemers aan het woord die hun e-business case zullen delen. Ook stappen we de wereld binnen van Artificial Intelligence met een presentatie door het wereldvermaard onderzoekscentrum IMEC."

De dag voor het BOPE-event, op dinsdag 7 juni, staar er een 'Masterclass e-Business Print' op het programma. Deze zal worden verzorgd door #BOPE22 keynote spreker en industrie-expert Bernd Zipper.

Sprekers #BOPE22

- Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon - Developments and trends in the online print industry in 2022

- Sven Rusticus (NL), CEO Happyprinting - Franchising in the Online Print industry

- Ruben Baestaens (BE), owner Simba - Design as a service

- Miki Rubin (Panama), CEO and co-founder Imprimu - Online Print in Latin America

- Martijn ten Pas (NL), owner DWCPrint - High-performance print e-business fuelled by MIS software

- Niek Veraverbeke (BE), graphic consultant Cartim - Transition from old fashion offset printing to W2P

- Morten B. Reitoft (DK), editor-in-chief INKISH - Online Print as driver for growth in printing industry

- Sabine Demey (BE), director Flanders Artificial Intelligence Research Program IMEC - How AI can help your SME business!

- Jesse Marynen (BE), chief print officer Buroform - INKOprint.be

Met 'Back to (e-)business' wil VIGC inspireren en motiveren om e-business binnen de strategie van het grafisch bedrijf een centrale plaats te geven. De digitale tsunami die de maatschappij overspoelde en de forse e-commercegroei die daarmee gepaard ging, heeft zich volgens het innovatiecentrum ook versneld doorgezet binnen de grafische sector."We kijken naar de uitdagingen die zich aftekenen tegen de huidige economische realiteit", zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC. "Welke trends en ontwikkelingen moeten zeker in de gaten worden gehouden? En we laten ook een aantal ondernemers aan het woord die hun e-business case zullen delen. Ook stappen we de wereld binnen van Artificial Intelligence met een presentatie door het wereldvermaard onderzoekscentrum IMEC."De dag voor het BOPE-event, op dinsdag 7 juni, staar er een 'Masterclass e-Business Print' op het programma. Deze zal worden verzorgd door #BOPE22 keynote spreker en industrie-expert Bernd Zipper.