Er werd geen mededeling verspreid en men weet nog niet wanneer en door wie Boris Kasteel vervangen wordt. Boris Kasteel stond sinds 2010 aan het hoofd van alle dochterondernemingen van de Australische groep PaperlinX in de Benelux: BührmannUbbens, Proost en Brandt, en Velpa. Als dusdanig was hij bevoegd voor de herstructurering van de verschillende eenheden en voor hun samensmelting in één enkele structuur.

Een reden voor zijn vertrek werd niet opgegeven, maar die heeft ongetwijfeld te maken met de omwentelingen die de voorbije maanden aan de top van PaperlinX hebben plaatsgehad. Een groep aandeelhouders heeft de voorzitter en de CEO gedwongen op te stappen en heeft de hele raad van bestuur vernieuwd. Andrew Price, de man die aan de basis van die ommekeer lag, heeft zich in Europa geïnstalleerd om de herstructurering in Europa te superviseren.

In België heeft BührmannUbbens overigens net zijn verhuizing van Kontich naar Lier achter de rug. Een vijftigtal medewerkers van de afdelingen 'Commercial Print', 'Packaging' en 'Office', die op het vlak van verkoop, marketing, personeelsbeleid en ICT actief zijn, hebben sinds maandag hun intrek genomen in de nieuwe kantoren in de Duwijckstraat 17. De afdeling 'Sign & Display' blijft in Kapellen. De logistieke activiteiten werden uitbesteed, terwijl de administratieve functies nu in Nederland gecentraliseerd zijn, waar BührmannUbbens, Proost en Brandt, en Velpa nog maar één juridische eenheid vormen. Het bedrijf behoudt tijdelijk zijn administratieve adres in Kontich. De telefoonnummers, de e-mailadressen en de website blijven onveranderd.

Er werd geen mededeling verspreid en men weet nog niet wanneer en door wie Boris Kasteel vervangen wordt. Boris Kasteel stond sinds 2010 aan het hoofd van alle dochterondernemingen van de Australische groep PaperlinX in de Benelux: BührmannUbbens, Proost en Brandt, en Velpa. Als dusdanig was hij bevoegd voor de herstructurering van de verschillende eenheden en voor hun samensmelting in één enkele structuur.Een reden voor zijn vertrek werd niet opgegeven, maar die heeft ongetwijfeld te maken met de omwentelingen die de voorbije maanden aan de top van PaperlinX hebben plaatsgehad. Een groep aandeelhouders heeft de voorzitter en de CEO gedwongen op te stappen en heeft de hele raad van bestuur vernieuwd. Andrew Price, de man die aan de basis van die ommekeer lag, heeft zich in Europa geïnstalleerd om de herstructurering in Europa te superviseren. In België heeft BührmannUbbens overigens net zijn verhuizing van Kontich naar Lier achter de rug. Een vijftigtal medewerkers van de afdelingen 'Commercial Print', 'Packaging' en 'Office', die op het vlak van verkoop, marketing, personeelsbeleid en ICT actief zijn, hebben sinds maandag hun intrek genomen in de nieuwe kantoren in de Duwijckstraat 17. De afdeling 'Sign & Display' blijft in Kapellen. De logistieke activiteiten werden uitbesteed, terwijl de administratieve functies nu in Nederland gecentraliseerd zijn, waar BührmannUbbens, Proost en Brandt, en Velpa nog maar één juridische eenheid vormen. Het bedrijf behoudt tijdelijk zijn administratieve adres in Kontich. De telefoonnummers, de e-mailadressen en de website blijven onveranderd.