De brandweer van Virton is op grote schaal uitgerukt en kreeg versterking van de korpsen uit Athus, Aarlen, Etale en Florenville. Met verenigde inspanningen werd de brand tegen 5 uur 's ochtends onder controle gebracht. Als gevolg van de brand werd de pulpproductie onderbroken, maar de productie van papier kon doorgaan. Het vuur brak uit in een kookinstallatie waar houtsnippers in ongebleekte pulp worden omgezet. Volgens een woordvoerder van Burgo zou de productie in de avond van dinsdag 18 augustus terug opstarten, na het herstel van de schade.

De Ardense fabriek van Burgo produceert kraft papierpulp met een capaciteit van 360.000 ton per jaar, evenals 350.000 ton houtvrij papier per jaar. De onderneming stelt 700 personen te werk.

De brandweer van Virton is op grote schaal uitgerukt en kreeg versterking van de korpsen uit Athus, Aarlen, Etale en Florenville. Met verenigde inspanningen werd de brand tegen 5 uur 's ochtends onder controle gebracht. Als gevolg van de brand werd de pulpproductie onderbroken, maar de productie van papier kon doorgaan. Het vuur brak uit in een kookinstallatie waar houtsnippers in ongebleekte pulp worden omgezet. Volgens een woordvoerder van Burgo zou de productie in de avond van dinsdag 18 augustus terug opstarten, na het herstel van de schade.De Ardense fabriek van Burgo produceert kraft papierpulp met een capaciteit van 360.000 ton per jaar, evenals 350.000 ton houtvrij papier per jaar. De onderneming stelt 700 personen te werk.