The BookBindCube is bestemd voor boekenmakers in de breedste zin van het woord: ontwerpers, uitgevers, lithografen, drukkers, drukwerkmakelaars, reclamebureaus. De prachtige vierkante box bevat 10 bindtechnieken, verdeeld over 3 categorieën: Hardcovers, Softcovers en Specials. Op de boekjes met elk een andere bindwijze, staat op de achterkant een omschrijving van de bindwijze in het Nederlands, Frans en Engels.

TheBookBind Cube is bedoeld om te inspireren bij het maken van boeken. Voor de presentatie ervan werd samengewerkt met partners. De Cube zelf is een Cantobox-doos van Moeskops met perfecte en scherpe haakse hoeken. Het drukwerk in combinatie met koudfolie en veredelingstechnieken op en in de doos is uitgevoerd door Grafische Groep Matthys. Het papier werd geleverd door Antalis. The BookBindCube, incl. de verpakking, bestaat uit 20 verschillende items. Deze zijn zeer zorgvuldig samengevoegd door een andere partner: maatwerkbedrijf A-kwadraat.

The BookBindCube heeft een oplage van 600 exemplaren. De box wordt persoonlijk overhandigd.

In het najaar komen er tweewekelijkse maandagochtend-sessie over The BookBindCube voor max. 5 à 8 ontwerpers per keer in Turnhout (geheel Corona-proof). De productieateliers van Brepols en Matthys zullen dan tevens kunnen bezocht worden.

The BookBindCube is bestemd voor boekenmakers in de breedste zin van het woord: ontwerpers, uitgevers, lithografen, drukkers, drukwerkmakelaars, reclamebureaus. De prachtige vierkante box bevat 10 bindtechnieken, verdeeld over 3 categorieën: Hardcovers, Softcovers en Specials. Op de boekjes met elk een andere bindwijze, staat op de achterkant een omschrijving van de bindwijze in het Nederlands, Frans en Engels.TheBookBind Cube is bedoeld om te inspireren bij het maken van boeken. Voor de presentatie ervan werd samengewerkt met partners. De Cube zelf is een Cantobox-doos van Moeskops met perfecte en scherpe haakse hoeken. Het drukwerk in combinatie met koudfolie en veredelingstechnieken op en in de doos is uitgevoerd door Grafische Groep Matthys. Het papier werd geleverd door Antalis. The BookBindCube, incl. de verpakking, bestaat uit 20 verschillende items. Deze zijn zeer zorgvuldig samengevoegd door een andere partner: maatwerkbedrijf A-kwadraat.The BookBindCube heeft een oplage van 600 exemplaren. De box wordt persoonlijk overhandigd.In het najaar komen er tweewekelijkse maandagochtend-sessie over The BookBindCube voor max. 5 à 8 ontwerpers per keer in Turnhout (geheel Corona-proof). De productieateliers van Brepols en Matthys zullen dan tevens kunnen bezocht worden.