Voor Brochage Renaître beantwoordt deze investering aan de evolutie in de markt, die om meer snelheid en flexibiliteit vraagt. Naast een rechte rug van 1,5 mm dikte biedt de machine ook de mogelijkheid om kleinere formaten te verwerken.

De Kolbus KM 600 wordt op dit ogenblik geïnstalleerd en zal midden juli volop productie draaien.

Met de investering van de KM600 beëindigt Brochage Renaître een ambitieus investeringsplan van 1,9 miljoen euro.

Op de foto: Kai Büntemeyer (CEO Kolbus), Francis Léonard ( Gedelegeerd Bestuurder Brochage Renaître), Thierry Draps (CEO Brochage Renaître), Jean-Robert Blanchez (Libertec).

Voor Brochage Renaître beantwoordt deze investering aan de evolutie in de markt, die om meer snelheid en flexibiliteit vraagt. Naast een rechte rug van 1,5 mm dikte biedt de machine ook de mogelijkheid om kleinere formaten te verwerken.De Kolbus KM 600 wordt op dit ogenblik geïnstalleerd en zal midden juli volop productie draaien. Met de investering van de KM600 beëindigt Brochage Renaître een ambitieus investeringsplan van 1,9 miljoen euro.Op de foto: Kai Büntemeyer (CEO Kolbus), Francis Léonard ( Gedelegeerd Bestuurder Brochage Renaître), Thierry Draps (CEO Brochage Renaître), Jean-Robert Blanchez (Libertec).