Met de nieuwe pan-Europese overeenkomst zullen de twee multinationals samenwerken om het Auto ID labelprintergamma van print- en technologiespecialist Brother op de Europese markt te verdelen met de aanvullende diensten van BlueStar, die totaaloplossingen, bedrijfsontwikkeling en marketingondersteuning aanbiedt voor resellers.

Het volledige Auto ID thermische labelprintergamma van Brother zal beschikbaar zijn voor distributie via BlueStar als onderdeel van de nieuwe overeenkomst, inclusief de mobiele PJ- en RJ-printers, de TD-desktopprinters en de industriële TJ-printers.

BlueStar en Brother Mobile Solutions werken al jaren samen om de printtechnologiemarkt in de Verenigde Staten te ontwikkelen. Met de nieuwe overeenkomst wordt ook de Europese markt gedekt.

De overeenkomst met BlueStar gaat officieel van start in juni 2021 en heeft betrekking op de Auto ID thermal printing en het labelprintergamma van Brother.

Met de nieuwe pan-Europese overeenkomst zullen de twee multinationals samenwerken om het Auto ID labelprintergamma van print- en technologiespecialist Brother op de Europese markt te verdelen met de aanvullende diensten van BlueStar, die totaaloplossingen, bedrijfsontwikkeling en marketingondersteuning aanbiedt voor resellers.Het volledige Auto ID thermische labelprintergamma van Brother zal beschikbaar zijn voor distributie via BlueStar als onderdeel van de nieuwe overeenkomst, inclusief de mobiele PJ- en RJ-printers, de TD-desktopprinters en de industriële TJ-printers.BlueStar en Brother Mobile Solutions werken al jaren samen om de printtechnologiemarkt in de Verenigde Staten te ontwikkelen. Met de nieuwe overeenkomst wordt ook de Europese markt gedekt.De overeenkomst met BlueStar gaat officieel van start in juni 2021 en heeft betrekking op de Auto ID thermal printing en het labelprintergamma van Brother.