Domino heeft een stevige reputatie als ontwikkelaar en fabrikant van codeer- en markeersystemen en inkjet printsystemen die op mailinglijnen of drukpersen kunnen worden gemonteerd. De Engelse fabrikant heeft ook inkjet labelpersen in zijn programma. Brother zegt dat de klantenbasis in de codeerbusiness en de activiteiten van Domino in de grafische industrie de reden zijn voor de acquisitie.

Het merk Domino blijft bestaan en het management blijft op zijn plaats met Nigel Bond als CEO. Domino wordt een onafhankelijke divisie van Brother Industries.

Domino heeft wereldwijd 2600 mensen in dienst. Het bedrijf heeft fabrieken in China, Duitsland, Indië, Zweden, Zwitserland, het VK en de VS.

Domino heeft een stevige reputatie als ontwikkelaar en fabrikant van codeer- en markeersystemen en inkjet printsystemen die op mailinglijnen of drukpersen kunnen worden gemonteerd. De Engelse fabrikant heeft ook inkjet labelpersen in zijn programma. Brother zegt dat de klantenbasis in de codeerbusiness en de activiteiten van Domino in de grafische industrie de reden zijn voor de acquisitie.Het merk Domino blijft bestaan en het management blijft op zijn plaats met Nigel Bond als CEO. Domino wordt een onafhankelijke divisie van Brother Industries.Domino heeft wereldwijd 2600 mensen in dienst. Het bedrijf heeft fabrieken in China, Duitsland, Indië, Zweden, Zwitserland, het VK en de VS.