Het acteren onder één naam moet de bedrijven binnen de groep in een sterke positie plaatsen om nieuwe kansen te benutten, internationaal samen te werken en gezamenlijke afspraken te maken.

Binnen de Benelux zal door deze beslissing met ingang van het nieuwe boekjaar, de handelsnaam BührmannUbbens | Proost en Brandt | Velpa niet meer actief in de markt gebruikt worden. Per 1 juli verandert in de hele Benelux de handelsnaam in PaperlinX en zal ook de B.V. gewijzigd worden naar PaperlinX.

De activiteiten van het bedrijf blijven ongewijzigd. De focus is en blijft gericht op packaging, enveloppen, sign en display, commercial print en office. De business units worden vanaf 1 juli divisies en zullen net als in de andere landen binnen de groep naar buiten treden onder de namen: PaperlinX Packaging, PaperlinX Envelopes, PaperlinX VTS (Visual Technology Solutions) en PaperlinX Graphical and Office Solutions

Chris Creighton, Managing Director (interim) in de Benelux: "Te midden van een concurrerend ondernemingsklimaat en de dalende volumes in met name de grafische sector zijn er de afgelopen twee jaar al de nodige maatregelen getroffen om de resultaten van de groep te verbeteren, zo ook in de Benelux. Een nieuw tijdperk gaat per 1 juli in. De oude namen verdwijnen en de naam PaperlinX verschijnt. De rebranding zal meehelpen aan het acteren als één team met één visie en een duidelijk einddoel: namelijk groei."

Het acteren onder één naam moet de bedrijven binnen de groep in een sterke positie plaatsen om nieuwe kansen te benutten, internationaal samen te werken en gezamenlijke afspraken te maken. Binnen de Benelux zal door deze beslissing met ingang van het nieuwe boekjaar, de handelsnaam BührmannUbbens | Proost en Brandt | Velpa niet meer actief in de markt gebruikt worden. Per 1 juli verandert in de hele Benelux de handelsnaam in PaperlinX en zal ook de B.V. gewijzigd worden naar PaperlinX. De activiteiten van het bedrijf blijven ongewijzigd. De focus is en blijft gericht op packaging, enveloppen, sign en display, commercial print en office. De business units worden vanaf 1 juli divisies en zullen net als in de andere landen binnen de groep naar buiten treden onder de namen: PaperlinX Packaging, PaperlinX Envelopes, PaperlinX VTS (Visual Technology Solutions) en PaperlinX Graphical and Office SolutionsChris Creighton, Managing Director (interim) in de Benelux: "Te midden van een concurrerend ondernemingsklimaat en de dalende volumes in met name de grafische sector zijn er de afgelopen twee jaar al de nodige maatregelen getroffen om de resultaten van de groep te verbeteren, zo ook in de Benelux. Een nieuw tijdperk gaat per 1 juli in. De oude namen verdwijnen en de naam PaperlinX verschijnt. De rebranding zal meehelpen aan het acteren als één team met één visie en een duidelijk einddoel: namelijk groei."