Buhrs, met hoofdkantoor in het Nederlandse Zaandam en twee vestigingen in Japan, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen voor print- en mailactiviteiten en e-commerce. Door de overname volgt Herco Koeling, algemeen directeur van Inno Packtech, de voormalige eigenaar en directeur Dick Verheij op aan het hoofd van Buhrs.

"De overname van Buhrs past in de strategie van R2G", zegt Herco Koeling. "R2G richt zich op de ondersteuning van groei, innovatie en het bieden van continuïteit aan succesvolle Nederlandse bedrijven met een bewezen staat van dienst. Buhrs, opgericht in 1908, is daar een goed voorbeeld van."

Buhrs, met hoofdkantoor in het Nederlandse Zaandam en twee vestigingen in Japan, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen voor print- en mailactiviteiten en e-commerce. Door de overname volgt Herco Koeling, algemeen directeur van Inno Packtech, de voormalige eigenaar en directeur Dick Verheij op aan het hoofd van Buhrs."De overname van Buhrs past in de strategie van R2G", zegt Herco Koeling. "R2G richt zich op de ondersteuning van groei, innovatie en het bieden van continuïteit aan succesvolle Nederlandse bedrijven met een bewezen staat van dienst. Buhrs, opgericht in 1908, is daar een goed voorbeeld van."