Concreet worden de productiehallen van het drukkerijcentrum op de plaats van het logistieke centrum uitgebreid. In de eerste helft van 2020 zullen de drukmachines en afwerkingsactiviteiten van de oude drukfabriek die zich op een andere locatie bevindt, naar het nieuwe gebouw worden verplaatst. Medio 2020 moet alles weer operationeel zijn.

Door de samenvoeging van de twee locaties in Offenburg voldoet het drukkerijcentrum aan de productie- en logistieke eisen van de drukindustrie, zegt men bij Burda. De volledige verhuis maakt het mogelijk om druk, afwerking en logistiek te combineren, valt verder in het persbericht te lezen.

Burda-Druck heeft productielocaties in Offenburg, Neurenberg en Vieux Thann (Elzas). Het bedrijf telt momenteel in totaal zo'n 800 medewerkers, van wie 400 werkzaam zijn op de locatie Offenburg. Volgens de directie zullen er als gevolg van de verhuis geen ontslagen vallen.

Concreet worden de productiehallen van het drukkerijcentrum op de plaats van het logistieke centrum uitgebreid. In de eerste helft van 2020 zullen de drukmachines en afwerkingsactiviteiten van de oude drukfabriek die zich op een andere locatie bevindt, naar het nieuwe gebouw worden verplaatst. Medio 2020 moet alles weer operationeel zijn.Door de samenvoeging van de twee locaties in Offenburg voldoet het drukkerijcentrum aan de productie- en logistieke eisen van de drukindustrie, zegt men bij Burda. De volledige verhuis maakt het mogelijk om druk, afwerking en logistiek te combineren, valt verder in het persbericht te lezen.Burda-Druck heeft productielocaties in Offenburg, Neurenberg en Vieux Thann (Elzas). Het bedrijf telt momenteel in totaal zo'n 800 medewerkers, van wie 400 werkzaam zijn op de locatie Offenburg. Volgens de directie zullen er als gevolg van de verhuis geen ontslagen vallen.