Met deze acquisitie zet de firma Burocad een grote stap voorwaarts in haar groei, meer bepaald in de sector van het groot formaat printen. Pelegrie Printing heeft haar roots in de fotografie en heeft net als Burocad meer dan 20 jaar ervaring met digitaal printen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie op het vlak van in store, retail en outdoor communicatie en mag tal van tentoonstellingsorganisatoren en musea tot haar klanten rekenen.

Na de volledige acquisitie van Digiking in Hasselt eind 2015, zet Burocad nu dus ook in Antwerpen de expansie door. "Voor Burocad is de stap naar Antwerpen belangrijk. Onze klanten bevinden zich over het hele land en meer en meer ook in Nederland. Een tweede, centraal gelegen productiesite biedt dus extra flexibiliteit en service aan onze klanten. Daarbij komt dat Burocad amper een jaar na de uitbreiding in Peer alweer op zoek was naar extra productiecapaciteit" vertelt Mieke Neven, zaakvoerster van Burocad. "De overname van Pelegrie Printing houdt een verdubbeling in van onze capaciteit in large format printing, en dat was nodig om de groeiende vraag te beantwoorden."

Pelegrie heeft een 8 tal medewerkers in dienst die op post zullen blijven. Op die manier zullen de klanten van Pelegrie hun vertrouwde aanspreekpunten behouden. Mieke Neven: "We kijken ernaar uit om de expertise van Pelegrie op vlak van plaatsingen en grote projecten in te zetten voor ons volledige klantenbestand. Daarbij zullen de klanten van Pelegrie baat hebben bij Burocads ervaring in print management, mailings, product design en verpakkingen."

Op de foto v.l.n.r.: Mieke Neven (zaakvoerster Burocad), Christian Pelegrie, Nathalie Pelegrie

Met deze acquisitie zet de firma Burocad een grote stap voorwaarts in haar groei, meer bepaald in de sector van het groot formaat printen. Pelegrie Printing heeft haar roots in de fotografie en heeft net als Burocad meer dan 20 jaar ervaring met digitaal printen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie op het vlak van in store, retail en outdoor communicatie en mag tal van tentoonstellingsorganisatoren en musea tot haar klanten rekenen. Na de volledige acquisitie van Digiking in Hasselt eind 2015, zet Burocad nu dus ook in Antwerpen de expansie door. "Voor Burocad is de stap naar Antwerpen belangrijk. Onze klanten bevinden zich over het hele land en meer en meer ook in Nederland. Een tweede, centraal gelegen productiesite biedt dus extra flexibiliteit en service aan onze klanten. Daarbij komt dat Burocad amper een jaar na de uitbreiding in Peer alweer op zoek was naar extra productiecapaciteit" vertelt Mieke Neven, zaakvoerster van Burocad. "De overname van Pelegrie Printing houdt een verdubbeling in van onze capaciteit in large format printing, en dat was nodig om de groeiende vraag te beantwoorden."Pelegrie heeft een 8 tal medewerkers in dienst die op post zullen blijven. Op die manier zullen de klanten van Pelegrie hun vertrouwde aanspreekpunten behouden. Mieke Neven: "We kijken ernaar uit om de expertise van Pelegrie op vlak van plaatsingen en grote projecten in te zetten voor ons volledige klantenbestand. Daarbij zullen de klanten van Pelegrie baat hebben bij Burocads ervaring in print management, mailings, product design en verpakkingen."Op de foto v.l.n.r.: Mieke Neven (zaakvoerster Burocad), Christian Pelegrie, Nathalie Pelegrie