Nadat Burocad (op 19 mei volgens de blogpost op de Burocad-website) nog het handelsfonds van Pelegrie in Antwerpen overnam (in de blogpost heeft men het over de overname van de activiteiten van Pelegrie Printing), breidt het bedrijf nu zijn digitale productiecapaciteit met acht nieuwe machines uit. Bij de nieuwe machines een tweede swissQprint, een hybride versie van de Nyala 2, een Mutoh ValueJet voor de productie van lichtreclames in kunststof (backlit), twee HP Latex-printers (de 570 en de 360), twee lamineertoestellen en een Roland Print & Cut Versacamm SP-540i. Die laatste is een vierkleurenprinter die met ecosolvents werkt en op de site van Digiking geïnstalleerd wordt. Met dat inkjetsysteem wil de dochteronderneming van Burocad, die in kleine formaten gespecialiseerd is, nu ook de markt van de grote formaten met toepassingen in vinyl bewerken.

De uitbreiding van de productiecapaciteit beperkt zich echter niet tot deze reeks van nieuwe machines. De eerste swissQprint van het bedrijf, een Impala die eind 2014 aangekocht werd en in Peer opgesteld staat, krijgt een tweede lijn drukkoppen. Parallel met die investeringen spant Burocad zich in om de identiteit van Digiking te versterken - in september krijgt die afdeling en nieuwe naam en een nieuw imago.

Nadat Burocad (op 19 mei volgens de blogpost op de Burocad-website) nog het handelsfonds van Pelegrie in Antwerpen overnam (in de blogpost heeft men het over de overname van de activiteiten van Pelegrie Printing), breidt het bedrijf nu zijn digitale productiecapaciteit met acht nieuwe machines uit. Bij de nieuwe machines een tweede swissQprint, een hybride versie van de Nyala 2, een Mutoh ValueJet voor de productie van lichtreclames in kunststof (backlit), twee HP Latex-printers (de 570 en de 360), twee lamineertoestellen en een Roland Print & Cut Versacamm SP-540i. Die laatste is een vierkleurenprinter die met ecosolvents werkt en op de site van Digiking geïnstalleerd wordt. Met dat inkjetsysteem wil de dochteronderneming van Burocad, die in kleine formaten gespecialiseerd is, nu ook de markt van de grote formaten met toepassingen in vinyl bewerken. De uitbreiding van de productiecapaciteit beperkt zich echter niet tot deze reeks van nieuwe machines. De eerste swissQprint van het bedrijf, een Impala die eind 2014 aangekocht werd en in Peer opgesteld staat, krijgt een tweede lijn drukkoppen. Parallel met die investeringen spant Burocad zich in om de identiteit van Digiking te versterken - in september krijgt die afdeling en nieuwe naam en een nieuw imago.