Crozz was een marketing- en communicatiegroep uit Zaventem die in 2010 gevormd werd door het samengaan van vijf bedrijven, waaronder de drukkerij Van Wilderode. De groep bood haar klanten een volledig pakket marketing- en communicatiediensten aan, waaronder ontwerp, webdesign, druk en logistiek. Het verlies van een groot contract zou vorige maand het failliet versneld hebben.

De krant Het Nieuwsblad meldt dat de activiteiten van Crozz overgenomen worden door Buroform, een ontwerpstudio en drukkerij uit Mechelen. Volgens onze collega's zou de overnemer het bedrijf willen reorganiseren. Daarbij zouden 15 à 17 banen van de 45 behouden blijven. De naam Crozz en de vestiging in Zaventem zouden bewaard blijven, naast de activiteiten van Buroform in Mechelen.

Crozz was een marketing- en communicatiegroep uit Zaventem die in 2010 gevormd werd door het samengaan van vijf bedrijven, waaronder de drukkerij Van Wilderode. De groep bood haar klanten een volledig pakket marketing- en communicatiediensten aan, waaronder ontwerp, webdesign, druk en logistiek. Het verlies van een groot contract zou vorige maand het failliet versneld hebben. De krant Het Nieuwsblad meldt dat de activiteiten van Crozz overgenomen worden door Buroform, een ontwerpstudio en drukkerij uit Mechelen. Volgens onze collega's zou de overnemer het bedrijf willen reorganiseren. Daarbij zouden 15 à 17 banen van de 45 behouden blijven. De naam Crozz en de vestiging in Zaventem zouden bewaard blijven, naast de activiteiten van Buroform in Mechelen.