"Door specialisaties en drukkerijen te bundelen, versterken we onze slagkracht en marktpositie", vertelt Karel Marynen, bestuurder van Buroform. "De knowhow in de verschillende druktechnieken wordt doorgegeven aan de andere leden van de groep. Zo bedienen we onze klanten nog beter met specialistenwerk voor alle soorten marketingmateriaal in print en online en voor elke mogelijke afwerking."

De groep bestaat vandaag uit Buroform, Crozz Communication, Drukkerij Michiels, Max Printing en Bo-Magazine.

Drukkerij Dirk Wuyts behoudt zijn naam. Dirk Wuyts blijft het vaste aanspreekpunt waardoor het persoonlijke contact vertrouwd blijft. De drukkerij verhuist naar Mechelen, waar Buroform de laatste hand legt aan gloednieuwe kantoren en productieruimte. Op die manier genieten de klanten van Dirk Wuyts van de laatste druktechnieken en een interne grafische studio voor online en offline vormgeving.

"Door specialisaties en drukkerijen te bundelen, versterken we onze slagkracht en marktpositie", vertelt Karel Marynen, bestuurder van Buroform. "De knowhow in de verschillende druktechnieken wordt doorgegeven aan de andere leden van de groep. Zo bedienen we onze klanten nog beter met specialistenwerk voor alle soorten marketingmateriaal in print en online en voor elke mogelijke afwerking."De groep bestaat vandaag uit Buroform, Crozz Communication, Drukkerij Michiels, Max Printing en Bo-Magazine. Drukkerij Dirk Wuyts behoudt zijn naam. Dirk Wuyts blijft het vaste aanspreekpunt waardoor het persoonlijke contact vertrouwd blijft. De drukkerij verhuist naar Mechelen, waar Buroform de laatste hand legt aan gloednieuwe kantoren en productieruimte. Op die manier genieten de klanten van Dirk Wuyts van de laatste druktechnieken en een interne grafische studio voor online en offline vormgeving.