Gedelegeerd bestuurder Karel Marynen van Buroform: "Door drukkerijen te bundelen, elk met hun eigen specialisatie, versterken we onze slagkracht en marktpositie. Schaalvergroting moet zorgen voor meer mogelijkheden."

Michiels behoudt zijn naam en identiteit. Het huidige verkoopskantoor blijft in Booischot. Alle veertien personeelsleden worden overgenomen. Zaakvoeders Els en Ann Michiels blijven aan het roer. De grafische en commerciële afdelingen vloeien in een latere fase samen in de nieuwe kantoren en productieruimte van Buroform in Mechelen.

Buroform bestaat vandaag uit Crozz Communication, Max Printing en Bo-Magazine.

Buroform realiseerde in 2014 een bruto marge van 1.885.635 euro met 16 personeelsleden. Drukkerij Michiels publiceerde een bruto marge van 680.459 euro.

Gedelegeerd bestuurder Karel Marynen van Buroform: "Door drukkerijen te bundelen, elk met hun eigen specialisatie, versterken we onze slagkracht en marktpositie. Schaalvergroting moet zorgen voor meer mogelijkheden."Michiels behoudt zijn naam en identiteit. Het huidige verkoopskantoor blijft in Booischot. Alle veertien personeelsleden worden overgenomen. Zaakvoeders Els en Ann Michiels blijven aan het roer. De grafische en commerciële afdelingen vloeien in een latere fase samen in de nieuwe kantoren en productieruimte van Buroform in Mechelen.Buroform bestaat vandaag uit Crozz Communication, Max Printing en Bo-Magazine.Buroform realiseerde in 2014 een bruto marge van 1.885.635 euro met 16 personeelsleden. Drukkerij Michiels publiceerde een bruto marge van 680.459 euro.