De kunstkalender is het resultaat van een samenwerking tussen de Antwerpse kunstfotograaf Bart Kuykens en de Mechelse drukkerij Buroform. De kalender wordt geprofileerd als een designstuk.

Drukexpertise

"Ontworpen op een opvallend A2-formaat, fungeert hij als podium voor de iconische fotografie van Bart Kuykens, tot leven gebracht met de drukexpertise van Buroform", stelt de drukkerij. "Samen hebben we materialen geselecteerd die de kunst van Kuykens op hun best presenteren."

De kunstkalender spreekt een internationaal publiek aan. "Op één week tijd bereikte de kalender reeds internationale kopers uit Nederland, Duitsland, Italië en de Verenigde Staten", klinkt het bij Buroform.

Specificaties

Editie: Eerste druk, oktober 2023

Auteur: Buroform

Graphic Designer: Sven Goewie (Buroform)

Materiaal cover: Sirio Ultra Black, 280 g/m²

Materiaal binnenwerk: X-Per Bulk premium white 250 g/m²

Afmetingen: 594 x 420 mm (b x h)

De kunstkalender is het resultaat van een samenwerking tussen de Antwerpse kunstfotograaf Bart Kuykens en de Mechelse drukkerij Buroform. De kalender wordt geprofileerd als een designstuk."Ontworpen op een opvallend A2-formaat, fungeert hij als podium voor de iconische fotografie van Bart Kuykens, tot leven gebracht met de drukexpertise van Buroform", stelt de drukkerij. "Samen hebben we materialen geselecteerd die de kunst van Kuykens op hun best presenteren."De kunstkalender spreekt een internationaal publiek aan. "Op één week tijd bereikte de kalender reeds internationale kopers uit Nederland, Duitsland, Italië en de Verenigde Staten", klinkt het bij Buroform.