Buroform Print Graphics Media breidt uit

07/09/15 om 00:00 - Bijgewerkt op 06/09/15 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Het Mechelse communicatiebedrijf Buroform Print Graphics Media gaat met een nieuwe investering en uitbreiding voor de toekomst in Mechelen-Noord. Een uitbereiding was dringend nodig, na enkele recente overnames, onder meer van CROZZ Communication uit Zaventem.

Buroform Print Graphics Media breidt uit

Vandaag werken er 30 mensen bij het bedrijf, dat de jongste twee jaar haar omzet zag verdubbelen. Voor Buroform is het de tweede grote investering op korte tijd. "Na de modernisering van het machinepark in 2014, een investering van 2,5 miljoen euro, was er nood aan uitbereiding", zegt bestuurder Karel Marynen. De grafische studio en kantoorruimte in Mechelen-Noord worden nu uitgebreid met 500m² en de productiehal met 600m². We bewijzen hiermee dat de grafische industrie leeft. Meer ruimte geeft ons meer mogelijkheden voor toekomstige projecten, waarin online en offline elkaar aanvullen.

Buroform is een communicatiebedrijf in de breedste zin van het woord. Naast de offset en digitale drukactiveiten heeft Buroform ondertussen ook een eigen communicatiebureau.

Lees meer over: