De overname dateert van oktober vorig jaar, maar Buroform komt nu pas naar buiten met het nieuws, nu de nieuwe structuur en de nieuwe naam van het bedrijf vastliggen. De Hauwere en Auwerprint heten voortaan samen De Hauwere Print.

Buroform neemt zowel offsetdrukkerij De Hauwere als zeef- en digitale drukkerij Auwerprint over. Samen vormen ze nu De Hauwere Print. Het is al de derde overname in zes maanden tijd. De Mechelse groep bundelt op die manier alle druk- en communicatiemogelijkheden. Via De Hauwere Print versterkt Buroform zich met een uitgebreide offset- en typo-afdeling (ambachtelijk drukwerk met reliëf, diepdruk en folie), maar ook bedrukking van karton, verpakking en zeefdruk.

"Het opzet is duidelijk: technologische kennis en mogelijkheden verenigen in één groep met heel wat slagkracht. Zo kunnen we nog beter antwoorden op alle communicatievragen van onze klanten en behouden we alle knowhow en werknemers in de eigen groep", weet Karel Marynen, bestuurder van Buroform.

Dankzij centralisatie, innovatieve druktechnieken en crossmediale oplossingen neemt Buroform een steeds belangrijkere plaats in de sector in. "Door print en online media te combineren, bieden we het beste van twee werelden. Print en online versterken elkaar." Om in te spelen op de sterke groei en uitgebreide diensten plant Buroform eind dit jaar een naamsverandering. De nieuwe naam zal alle entiteiten bundelen.

Vertrouwde gezichten in Dendermonde

De Hauwere Print blijft aanwezig in Dendermonde. Het kantoor verhuist vanaf 1 juli naar de Zeelsebaan 63 in Dendermonde. De productie gaat naar Mechelen waar Buroform de laatste hand legt aan een nieuw en uitgebreid communicatie- en drukkerijcomplex.

Buroform bestaat uit zeven grafische bedrijven - met naast De Hauwere Print ook Buroform, Crozz Communication, Drukkerij Michiels, Max Printing, Bo Magazine en Drukkerij Wuyts. De volledige productie wordt gecentraliseerd in Mechelen.

Verpakking en zeefdruk

De Hauwere Print biedt een grote toegevoegde waarde in het aanbod van Buroform. "Zo beschikken we voortaan over een moderne en volledige verpakkingsafdeling voor het bedrukken van dozen en ander pakmateriaal. Ook de zeefdrukkerij verhuist mee voor het bedrukken van signalisatie en displays", verduidelijkt Jesse Marynen. De uitbreiding van het machinepark zet Buroform nog meer in de markt als een one-stop-shop voor alle vormen van drukwerk en communicatie. Alle druktechnieken zijn voortaan binnenshuis mogelijk. Ook belettering, signalisatiepanelen, in- en outdoor reclame, tampon-, transferdruk en digitaal printen op

diverse materialen.

Buroform in cijfers

De Buroform-groep telt 55 medewerkers, 7 grafische bedrijven en 3 vestigingen in Mechelen, Booischot en Dendermonde. Vorig jaar realiseerde de groep een omzet van 10 miljoen euro.

De overname dateert van oktober vorig jaar, maar Buroform komt nu pas naar buiten met het nieuws, nu de nieuwe structuur en de nieuwe naam van het bedrijf vastliggen. De Hauwere en Auwerprint heten voortaan samen De Hauwere Print.Buroform neemt zowel offsetdrukkerij De Hauwere als zeef- en digitale drukkerij Auwerprint over. Samen vormen ze nu De Hauwere Print. Het is al de derde overname in zes maanden tijd. De Mechelse groep bundelt op die manier alle druk- en communicatiemogelijkheden. Via De Hauwere Print versterkt Buroform zich met een uitgebreide offset- en typo-afdeling (ambachtelijk drukwerk met reliëf, diepdruk en folie), maar ook bedrukking van karton, verpakking en zeefdruk."Het opzet is duidelijk: technologische kennis en mogelijkheden verenigen in één groep met heel wat slagkracht. Zo kunnen we nog beter antwoorden op alle communicatievragen van onze klanten en behouden we alle knowhow en werknemers in de eigen groep", weet Karel Marynen, bestuurder van Buroform.Dankzij centralisatie, innovatieve druktechnieken en crossmediale oplossingen neemt Buroform een steeds belangrijkere plaats in de sector in. "Door print en online media te combineren, bieden we het beste van twee werelden. Print en online versterken elkaar." Om in te spelen op de sterke groei en uitgebreide diensten plant Buroform eind dit jaar een naamsverandering. De nieuwe naam zal alle entiteiten bundelen.Vertrouwde gezichten in DendermondeDe Hauwere Print blijft aanwezig in Dendermonde. Het kantoor verhuist vanaf 1 juli naar de Zeelsebaan 63 in Dendermonde. De productie gaat naar Mechelen waar Buroform de laatste hand legt aan een nieuw en uitgebreid communicatie- en drukkerijcomplex.Buroform bestaat uit zeven grafische bedrijven - met naast De Hauwere Print ook Buroform, Crozz Communication, Drukkerij Michiels, Max Printing, Bo Magazine en Drukkerij Wuyts. De volledige productie wordt gecentraliseerd in Mechelen.Verpakking en zeefdrukDe Hauwere Print biedt een grote toegevoegde waarde in het aanbod van Buroform. "Zo beschikken we voortaan over een moderne en volledige verpakkingsafdeling voor het bedrukken van dozen en ander pakmateriaal. Ook de zeefdrukkerij verhuist mee voor het bedrukken van signalisatie en displays", verduidelijkt Jesse Marynen. De uitbreiding van het machinepark zet Buroform nog meer in de markt als een one-stop-shop voor alle vormen van drukwerk en communicatie. Alle druktechnieken zijn voortaan binnenshuis mogelijk. Ook belettering, signalisatiepanelen, in- en outdoor reclame, tampon-, transferdruk en digitaal printen op diverse materialen.Buroform in cijfersDe Buroform-groep telt 55 medewerkers, 7 grafische bedrijven en 3 vestigingen in Mechelen, Booischot en Dendermonde. Vorig jaar realiseerde de groep een omzet van 10 miljoen euro.