De nieuwe release is volgens callas software interactiever en maakt procesautomatisering eenvoudiger. De gebruikersinterface werd geoptimaliseerd. "De nieuwe versie maakt een veel hoger niveau van automatisering mogelijk", stelt Sam Claeys van Four Pees, de distributiepartner van callas software.

Controles en fixups

"De nieuwe functies en verbeteringen in pdfToolbox 13 zijn vooral gericht op grote formaten, labels, verpakkingen en gepersonaliseerd printwerk in grote volumes", zegt Dietrich von Seggern, de managing director bij callas software GmbH. "Daarover kregen we heel wat vragen van klanten. En ook deze keer zijn we erin geslaagd om met passende oplossingen te komen."

Zo heeft callas de mogelijkheden om JavaScript te gebruiken in pdfToolbox 13 systematisch uitgebreid. In de nieuwe release kan men controles en fixups op een dynamische basis met JavaScript definiëren. Ook is het mogelijk om imposities in te stellen met JavaScript, wat de procedure eenvoudiger maakt.

In de cloud

OEM-partners van callas software kunnen pdfToolbox ook in de cloud gebruiken. Ze krijgen dan toegang tot de PDF-technologie van callas software binnen hun eigen producten, zonder dat ze een apart programma hoeven te installeren of updates moeten downloaden.

PdfToolbox 13 kreeg ook flexibelere opties om individuele pagina's te converteren, om afbeeldingen te verkleinen en comprimeren, en om de software in Enfocus Switch te integreren. Tenslotte bevat de nieuwe release een nieuwe JSON-rapportagefunctie met configureerbare details over een PDF en de verdere verwerking ervan.

De nieuwe release is volgens callas software interactiever en maakt procesautomatisering eenvoudiger. De gebruikersinterface werd geoptimaliseerd. "De nieuwe versie maakt een veel hoger niveau van automatisering mogelijk", stelt Sam Claeys van Four Pees, de distributiepartner van callas software."De nieuwe functies en verbeteringen in pdfToolbox 13 zijn vooral gericht op grote formaten, labels, verpakkingen en gepersonaliseerd printwerk in grote volumes", zegt Dietrich von Seggern, de managing director bij callas software GmbH. "Daarover kregen we heel wat vragen van klanten. En ook deze keer zijn we erin geslaagd om met passende oplossingen te komen."Zo heeft callas de mogelijkheden om JavaScript te gebruiken in pdfToolbox 13 systematisch uitgebreid. In de nieuwe release kan men controles en fixups op een dynamische basis met JavaScript definiëren. Ook is het mogelijk om imposities in te stellen met JavaScript, wat de procedure eenvoudiger maakt.OEM-partners van callas software kunnen pdfToolbox ook in de cloud gebruiken. Ze krijgen dan toegang tot de PDF-technologie van callas software binnen hun eigen producten, zonder dat ze een apart programma hoeven te installeren of updates moeten downloaden.PdfToolbox 13 kreeg ook flexibelere opties om individuele pagina's te converteren, om afbeeldingen te verkleinen en comprimeren, en om de software in Enfocus Switch te integreren. Tenslotte bevat de nieuwe release een nieuwe JSON-rapportagefunctie met configureerbare details over een PDF en de verdere verwerking ervan.