Met de slogan 'No wonder we love paper' benadrukt Paper Chain Forum dat papier naast een duurzaam product ook een uitverkoren drager is van emoties, ideeën en projecten. Als duurzame en efficiënte drager is papier complementair met de nieuwe digitale media en niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Gesteund door de 'Ambassadeurs van het papier' waaronder bekende namen als Bart Moeyaert, Mark Eyskens en Virginie Claes vraagt Paper Chain Forum aan alle liefhebbers van papier om hun voorkeur te uiten en een 'ode aan papier' te schrijven en op facebook te posten: www.facebook.com/nowonderwelovepaper

Tijdens de perspresentatie op maandag 4 november lezen ondermeer Pieter Aspe, Griet Op de Beeck, Fransesca Vanthielen en Virginie Claes hun 'Ode aan Papier' voor. Ze schreven waarom papier voor hen een uitverkoren drager is van emoties, ideeën en projecten.

Naast de lancering van de campagne 'Ode aan Papier' presenteert Paper Chain Forum ook de resultaten van een landelijk onderzoek naar het leesgedrag en mediagebruik van de Belgen.

De perspresentatie vindt plaats op maandag 4 november om 11u. in hal 2 op stand 219 van Antwerp Expo.

Met de slogan 'No wonder we love paper' benadrukt Paper Chain Forum dat papier naast een duurzaam product ook een uitverkoren drager is van emoties, ideeën en projecten. Als duurzame en efficiënte drager is papier complementair met de nieuwe digitale media en niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Gesteund door de 'Ambassadeurs van het papier' waaronder bekende namen als Bart Moeyaert, Mark Eyskens en Virginie Claes vraagt Paper Chain Forum aan alle liefhebbers van papier om hun voorkeur te uiten en een 'ode aan papier' te schrijven en op facebook te posten: www.facebook.com/nowonderwelovepaper Tijdens de perspresentatie op maandag 4 november lezen ondermeer Pieter Aspe, Griet Op de Beeck, Fransesca Vanthielen en Virginie Claes hun 'Ode aan Papier' voor. Ze schreven waarom papier voor hen een uitverkoren drager is van emoties, ideeën en projecten. Naast de lancering van de campagne 'Ode aan Papier' presenteert Paper Chain Forum ook de resultaten van een landelijk onderzoek naar het leesgedrag en mediagebruik van de Belgen. De perspresentatie vindt plaats op maandag 4 november om 11u. in hal 2 op stand 219 van Antwerp Expo.