Het portfolio omvat vijf modellen: de TM-355, TM-350 en TM-340 voor A0+ prints en de TM-255 en TM-240 voor A1+ prints. De imagePROGRAF TM-serie is uitgerust met een nieuw ontwikkelde L-COA PRO II-beeldverwerkingsengine, die snel opstarten mogelijk maakt. De TM-355/350 biedt snelheden tot 3,2 pagina's per minuut (PPM), wat ongeveer 28 procent sneller is dan voorgaande modellen.

Scherpere contrasten

De verbeterde inkt voor de imagePROGRAF TM-serie zorgt volgens Canon voor meer levendigheid, ook op ongecoat papier. "De nieuw ontworpen beeldverwerkingstabel en geoptimaliseerde magenta-inkt bieden een uitstekende ontwikkeling van rode kleuren voor levendige reproducties en scherpere contrasten", klinkt het.

Dit zorgt voor meer duidelijkheid bij het markeren van correcties en revisies in CAD-tekeningen of bij het weergeven van belangrijke technische aantekeningen. "Door in alle kleuren gebruik te maken van pigmentinkt die ook waterbestendig is, kunnen de printers opvallende posters en point-of-sale-items produceren die de aandacht trekken en ook gedurende een langere periode niet snel vervagen", stelt Canon.

Canon belooft dieper rood en scherpere contrasten voor CAD- en ontwerptekeningen., bigy9950 - stock.adobe.com
Canon belooft dieper rood en scherpere contrasten voor CAD- en ontwerptekeningen. © bigy9950 - stock.adobe.com

Operationele efficiëntie

Klanten die posters printen kunnen randloze prints maken door gebruik te maken van de volledige rolbreedte. Hierdoor is het bijsnijden van de witruimten na het printen niet meer nodig.

Het nieuwe ontwerp met vlakke bovenkant maakt het eenvoudiger om papierrollen te verwisselen. Daarnaast detecteren en tonen de printers automatisch de papiersoort en schatten ze in hoeveel papier er nog over is. "Met de standaard meegeleverde kleurkalibratie dragen deze werkbesparende functies bij aan een verbeterde operationele efficiëntie", duidt Canon.

Het aanraakscherm toont de papierbreedte en papiersoort, het resterende papier op de rol en het inktniveau. Bovendien kan het worden gekanteld om de kijkhoek te verbeteren.

De printers uit de TM-serie worden geleverd met de Direct Print Plus-software. Hiermee zijn meerdere bestanden in verschillende formaten aan te maken om met een eenvoudige drag-and-drop-bewerking in één batch te worden geprint.

Klanten die posters printen kunnen randloze prints maken door gebruik te maken van de volledige rolbreedte.
Het portfolio omvat vijf modellen: de TM-355, TM-350 en TM-340 voor A0+ prints en de TM-255 en TM-240 voor A1+ prints. De imagePROGRAF TM-serie is uitgerust met een nieuw ontwikkelde L-COA PRO II-beeldverwerkingsengine, die snel opstarten mogelijk maakt. De TM-355/350 biedt snelheden tot 3,2 pagina's per minuut (PPM), wat ongeveer 28 procent sneller is dan voorgaande modellen.De verbeterde inkt voor de imagePROGRAF TM-serie zorgt volgens Canon voor meer levendigheid, ook op ongecoat papier. "De nieuw ontworpen beeldverwerkingstabel en geoptimaliseerde magenta-inkt bieden een uitstekende ontwikkeling van rode kleuren voor levendige reproducties en scherpere contrasten", klinkt het.Dit zorgt voor meer duidelijkheid bij het markeren van correcties en revisies in CAD-tekeningen of bij het weergeven van belangrijke technische aantekeningen. "Door in alle kleuren gebruik te maken van pigmentinkt die ook waterbestendig is, kunnen de printers opvallende posters en point-of-sale-items produceren die de aandacht trekken en ook gedurende een langere periode niet snel vervagen", stelt Canon.Klanten die posters printen kunnen randloze prints maken door gebruik te maken van de volledige rolbreedte. Hierdoor is het bijsnijden van de witruimten na het printen niet meer nodig.Het nieuwe ontwerp met vlakke bovenkant maakt het eenvoudiger om papierrollen te verwisselen. Daarnaast detecteren en tonen de printers automatisch de papiersoort en schatten ze in hoeveel papier er nog over is. "Met de standaard meegeleverde kleurkalibratie dragen deze werkbesparende functies bij aan een verbeterde operationele efficiëntie", duidt Canon.Het aanraakscherm toont de papierbreedte en papiersoort, het resterende papier op de rol en het inktniveau. Bovendien kan het worden gekanteld om de kijkhoek te verbeteren.De printers uit de TM-serie worden geleverd met de Direct Print Plus-software. Hiermee zijn meerdere bestanden in verschillende formaten aan te maken om met een eenvoudige drag-and-drop-bewerking in één batch te worden geprint.