De online software voor het maken van posters is gratis en compatibel met een verschillende Canon-printers, waaronder grootformaatprinters uit de imagePROGRAF-serie, de imagePRESS productieprinters, de multifunctionele apparaten uit de imageRUNNER-serie, de iSENSYS modellen en de printers voor thuis en het kleine kantoor uit de PIXMA- en MAXIFY-series.

Poster, flyers en banners

"Tot nu toe moesten Canon-gebruikers die posters wilden maken vaak investeren in moeilijke ontwerppakketten en veel tijd besteden aan het uitzoeken hoe ze die moesten gebruiken", stelt Hiro Imamura, marketing & innovation vice president van Digital Printing & Solutions bij Canon Europe.

Met de nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface van PosterArtist kan elke gebruiker van een Canon-printer - van professioneel grafisch ontwerper tot thuisgebruiker - posters, flyers en banners maken, ongeacht zijn of haar kennisniveau als het gaat om ontwerpen.

Fluorescerende inkt

Gebruikers van modellen in de Canon imagePROGRAF GP-serie3 kunnen hun posters meer intensiteit en impact geven met fluorescerende inkt. Dit dankzij de 'Radiant Infusion'-technologie van deze printers. In de 'Vivid'-modus zijn drie verschillende verzadigingsniveaus te kiezen om de helderheid van de print aan te passen. De 'Spot'-modus wordt gebruikt om woorden, cijfers, vormen en afbeeldingen met fluorescerende roze inkt te accentueren en om de achtergrond een krachtige uitstraling te geven in roze of oranje.

PosterArtist ondersteunt bij het ontwerpen en printen van posters.
De online software voor het maken van posters is gratis en compatibel met een verschillende Canon-printers, waaronder grootformaatprinters uit de imagePROGRAF-serie, de imagePRESS productieprinters, de multifunctionele apparaten uit de imageRUNNER-serie, de iSENSYS modellen en de printers voor thuis en het kleine kantoor uit de PIXMA- en MAXIFY-series."Tot nu toe moesten Canon-gebruikers die posters wilden maken vaak investeren in moeilijke ontwerppakketten en veel tijd besteden aan het uitzoeken hoe ze die moesten gebruiken", stelt Hiro Imamura, marketing & innovation vice president van Digital Printing & Solutions bij Canon Europe.Met de nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface van PosterArtist kan elke gebruiker van een Canon-printer - van professioneel grafisch ontwerper tot thuisgebruiker - posters, flyers en banners maken, ongeacht zijn of haar kennisniveau als het gaat om ontwerpen.Gebruikers van modellen in de Canon imagePROGRAF GP-serie3 kunnen hun posters meer intensiteit en impact geven met fluorescerende inkt. Dit dankzij de 'Radiant Infusion'-technologie van deze printers. In de 'Vivid'-modus zijn drie verschillende verzadigingsniveaus te kiezen om de helderheid van de print aan te passen. De 'Spot'-modus wordt gebruikt om woorden, cijfers, vormen en afbeeldingen met fluorescerende roze inkt te accentueren en om de achtergrond een krachtige uitstraling te geven in roze of oranje.