Het Japanse Canon kondigt een nieuwe aanwinst aan in zijn Arizona-flatbedprinterfamilie en bezoekers aan de FESPA-beurs deze week kunnen deze printer in actie zien. Arizona-printers kunnen werken met een grote verscheidenheid aan harde en flexibele substraten, waaronder ook meer uitdagende media zoals karton, hout en glas, geschikt voor een winkel- of horecaomgeving. Canon zal ook een nieuwe innovatie voor de Arizona-printerserie aankondigen als onderdeel van de PRISMA XL Suite workflowsoftware.

Raamdecoratie en bewegwijzering

De recent geïntroduceerde Colorado M-serie maakt zijn Europese live-debuut op FESPA in München. Met de FLXfinish+technologie en de nieuwe witte-inkt-optie zal een demonstratie worden gegeven van de toepassingen die kunnen worden afgedrukt met deze printer, van licht- en felgekleurd behang tot raamdecoratie en bewegwijzering met voor- en achtergrondverlichting. Bezoekers krijgen de gelegenheid om zowel de Arizona- als Colorado-printers live in actie te zien tijdens demonstraties in het Engels en Duits.

Ook te zien in München: de recent gelanceerde roll-to-roll-printer van de Colorado M-serie.

Digitale behangmarkt

De 'UVgel Wallpaper Factory' speelt in op het groeiende belang van de digitale behangmarkt en de mogelijkheden die ze biedt om ruimtes te transformeren. De factory zal laten zien hoe klanten grote volumes behang autonoom en de klok rond kunnen printen. Deze end-to-end oplossing, verdeeld over de stand van Canon en de naburige stand van Fotoba, toont de mogelijkheden die de Colorado M-serie te bieden heeft in combinatie met de jumbo-rolinvoer en de snijder en oproller van Fotoba voor de productie van verschillende soorten wandbekleding. De Fotoba-stand heeft ook een 'UVgel Print Factory', de jumbo-to-jumbo roloplossing voor het produceren van volledig geautomatiseerde UVgel-toepassingen in grote volumes.

Breed kleurenpalet

De imagePROGRAF GP-4000 (44 inch) toont de mogelijkheden van de fotografische kwaliteiten van de roll-to-roll-printers binnen de Canon imagePROGRAF-familie. De printer brengt campagnevisuals tot leven met een prima afdrukkwaliteit en een breed kleurenpalet. Met elf kleuren, waaronder fluorescerend roze, kan de imagePROGRAF GP-4000 visuals creëren, van pasteltinten tot neonkleuren. Bovendien is de printer met PANTONE gekalibreerd en daardoor geschikt voor het afdrukken van output voor grafische toepassingen, zoals posters en POS-materiaal in huisstijlkleuren.

Het Japanse Canon kondigt een nieuwe aanwinst aan in zijn Arizona-flatbedprinterfamilie en bezoekers aan de FESPA-beurs deze week kunnen deze printer in actie zien. Arizona-printers kunnen werken met een grote verscheidenheid aan harde en flexibele substraten, waaronder ook meer uitdagende media zoals karton, hout en glas, geschikt voor een winkel- of horecaomgeving. Canon zal ook een nieuwe innovatie voor de Arizona-printerserie aankondigen als onderdeel van de PRISMA XL Suite workflowsoftware.De recent geïntroduceerde Colorado M-serie maakt zijn Europese live-debuut op FESPA in München. Met de FLXfinish+technologie en de nieuwe witte-inkt-optie zal een demonstratie worden gegeven van de toepassingen die kunnen worden afgedrukt met deze printer, van licht- en felgekleurd behang tot raamdecoratie en bewegwijzering met voor- en achtergrondverlichting. Bezoekers krijgen de gelegenheid om zowel de Arizona- als Colorado-printers live in actie te zien tijdens demonstraties in het Engels en Duits.De 'UVgel Wallpaper Factory' speelt in op het groeiende belang van de digitale behangmarkt en de mogelijkheden die ze biedt om ruimtes te transformeren. De factory zal laten zien hoe klanten grote volumes behang autonoom en de klok rond kunnen printen. Deze end-to-end oplossing, verdeeld over de stand van Canon en de naburige stand van Fotoba, toont de mogelijkheden die de Colorado M-serie te bieden heeft in combinatie met de jumbo-rolinvoer en de snijder en oproller van Fotoba voor de productie van verschillende soorten wandbekleding. De Fotoba-stand heeft ook een 'UVgel Print Factory', de jumbo-to-jumbo roloplossing voor het produceren van volledig geautomatiseerde UVgel-toepassingen in grote volumes.De imagePROGRAF GP-4000 (44 inch) toont de mogelijkheden van de fotografische kwaliteiten van de roll-to-roll-printers binnen de Canon imagePROGRAF-familie. De printer brengt campagnevisuals tot leven met een prima afdrukkwaliteit en een breed kleurenpalet. Met elf kleuren, waaronder fluorescerend roze, kan de imagePROGRAF GP-4000 visuals creëren, van pasteltinten tot neonkleuren. Bovendien is de printer met PANTONE gekalibreerd en daardoor geschikt voor het afdrukken van output voor grafische toepassingen, zoals posters en POS-materiaal in huisstijlkleuren.