De nieuwe productievestiging in Venlo, goed voor een oppervlakte van 1.500 vierkante meter, is volgens Canon uitgerust met de modernste inktproductieapparatuur en heeft de hoogste automatiseringsniveaus. "Alle productiesystemen zijn geoptimaliseerd voor een consistente levering van hoogwaardige CMYK-inkten op waterbasis en polymeren, en voor het minimaliseren van afval", klinkt het.

Groeiende vraag

"Onze polymeerinkten op waterbasis zijn volledig intern ontwikkeld en zoals met al onze intern ontwikkelde technologieën, hebben we ze hier in onze R&D-faciliteit getest", zegt Rob Puts, vice president Manufacturing & Logistics bij Canon Production Printing. "We hebben in deze nieuwe productiefaciliteit geïnvesteerd om aan de groeiende vraag van bestaande klanten en de verwachte sterke toekomstige vraag te voldoen."

Met de ColorStream, ProStream en varioPRINT iX serie inkjet-productieprinters is Canon uitgegroeid tot marktleider in de segmenten hoogvolume CF en SF inkjet-productieprinters binnen de EMEA-regio.

De fabriek beschikt over geavanceerde inktproductieapparatuur en een hoog automatiseringsniveau.
De nieuwe productievestiging in Venlo, goed voor een oppervlakte van 1.500 vierkante meter, is volgens Canon uitgerust met de modernste inktproductieapparatuur en heeft de hoogste automatiseringsniveaus. "Alle productiesystemen zijn geoptimaliseerd voor een consistente levering van hoogwaardige CMYK-inkten op waterbasis en polymeren, en voor het minimaliseren van afval", klinkt het."Onze polymeerinkten op waterbasis zijn volledig intern ontwikkeld en zoals met al onze intern ontwikkelde technologieën, hebben we ze hier in onze R&D-faciliteit getest", zegt Rob Puts, vice president Manufacturing & Logistics bij Canon Production Printing. "We hebben in deze nieuwe productiefaciliteit geïnvesteerd om aan de groeiende vraag van bestaande klanten en de verwachte sterke toekomstige vraag te voldoen."Met de ColorStream, ProStream en varioPRINT iX serie inkjet-productieprinters is Canon uitgegroeid tot marktleider in de segmenten hoogvolume CF en SF inkjet-productieprinters binnen de EMEA-regio.