Een woordvoerder van Canon gaf tijdens een pre-drupa persconferentie in Düsseldorf toe, dat er kwaliteitskwesties waren waardoor niet voldaan kon worden aan de zeer hoge eisen van de verpakkingsmarkt. "Kwaliteit is er key en wij moeten daarvoor de perfecte machine kunnen neerzetten." Het betekent dat gedeelten van de machine opnieuw moeten ontworpen worden. De machine zal bijgevolg ook niet op de stand van Canon op de Drupa getoond worden.

HP Indigo is tot dusverre de enige fabrikant die met succes de vloeibare tonertechnologie gebruikt. Benny Landa lanceerde vloeibare toner reeds in 1993. Op de Drupa van 2012 kondigde Xeikon onder de naam Trillium eveneens een pers met vloeibare toner aan. Het is tot nu toe daarrond erg stil gebleven.

De Océ InfiniStream technologie van Canon is een electrofotografisch printprocédé dat werkt met vloeibare toner. De InfiniStream is een rollenprintsysteem met modulaire druktorenarchitectuur waarmee vier tot zeven kleuren worden gedrukt. Met een snelheid van 120 meter/minuut kunnen volgens de fabrikant tot 14.400 vellen op het formaat 50 x 70 cm of 7.200 vellen op het formaat 70 x 100 cm worden gedrukt op een rollenbreedte van 711 mm. Afhankelijk van de opdrachtparameters zou het printsysteem vanaf een oplage van 3000 tot 4000 vel op het formaat B1, een kostenvoordeel opleveren ten opzichte van offset.

Een woordvoerder van Canon gaf tijdens een pre-drupa persconferentie in Düsseldorf toe, dat er kwaliteitskwesties waren waardoor niet voldaan kon worden aan de zeer hoge eisen van de verpakkingsmarkt. "Kwaliteit is er key en wij moeten daarvoor de perfecte machine kunnen neerzetten." Het betekent dat gedeelten van de machine opnieuw moeten ontworpen worden. De machine zal bijgevolg ook niet op de stand van Canon op de Drupa getoond worden.HP Indigo is tot dusverre de enige fabrikant die met succes de vloeibare tonertechnologie gebruikt. Benny Landa lanceerde vloeibare toner reeds in 1993. Op de Drupa van 2012 kondigde Xeikon onder de naam Trillium eveneens een pers met vloeibare toner aan. Het is tot nu toe daarrond erg stil gebleven. De Océ InfiniStream technologie van Canon is een electrofotografisch printprocédé dat werkt met vloeibare toner. De InfiniStream is een rollenprintsysteem met modulaire druktorenarchitectuur waarmee vier tot zeven kleuren worden gedrukt. Met een snelheid van 120 meter/minuut kunnen volgens de fabrikant tot 14.400 vellen op het formaat 50 x 70 cm of 7.200 vellen op het formaat 70 x 100 cm worden gedrukt op een rollenbreedte van 711 mm. Afhankelijk van de opdrachtparameters zou het printsysteem vanaf een oplage van 3000 tot 4000 vel op het formaat B1, een kostenvoordeel opleveren ten opzichte van offset.