De impostante lengte van de machine is nodig vanwege het nieuw ontworpen droogsysteem waar de papierbaan zwevend en contactvrij langs gevoerd wordt. In combinatie met de nieuwe koppen (1.200 nozzles per inch, van Kyocera) en de nieuwe polymeer-inkten (ontwikkeld en geproduceerd door Océ) moet volgens Canon een full colour beelddekking tot wel 350 procent mogelijk zijn. Dankzij een all-over pre-coating, aangebracht met printkoppen, kan een breed scala aan papiersoorten worden bedrukt op een breedte van 540 mm, bij een topsnelheid van 80 meter per minuut.

De Océ ProStream komt in de zomer van 2017 op de markt. Canon kon in Luzern al direct vier installaties aankondigen: in Zwitserland, Duitsland, Polen en Nederland.

De impostante lengte van de machine is nodig vanwege het nieuw ontworpen droogsysteem waar de papierbaan zwevend en contactvrij langs gevoerd wordt. In combinatie met de nieuwe koppen (1.200 nozzles per inch, van Kyocera) en de nieuwe polymeer-inkten (ontwikkeld en geproduceerd door Océ) moet volgens Canon een full colour beelddekking tot wel 350 procent mogelijk zijn. Dankzij een all-over pre-coating, aangebracht met printkoppen, kan een breed scala aan papiersoorten worden bedrukt op een breedte van 540 mm, bij een topsnelheid van 80 meter per minuut. De Océ ProStream komt in de zomer van 2017 op de markt. Canon kon in Luzern al direct vier installaties aankondigen: in Zwitserland, Duitsland, Polen en Nederland.