Om dichter bij de Europese markt te zijn, verhuist Canon de fabricatie van de Océ Arizona grootformaatprinters van Vancouver in Canada, naar Poing in Duitsland. De productie zal daar worden uitgebreid en er zullen 100 nieuwe banen worden gecreëerd. Volgens Canon komen er ook nog eens 50 onderzoeks- en ontwikkelingsfuncties bij op de locatie in Venlo in Nederland.

Canon produceert al enkele jaren modellen van de Océ Arizona grootformaat printerserie op de Poing-site. Vanaf eind september 2018 zal elke vlakbedprinter van Canon uit Duitsland komen. Naast de uitbreiding van het eigen team van mensen wordt ook het leveranciersnetwerk verruimd. Volgens Canon zal door de verhuis van de Canadese productiefaciliteit de productie in Poing met meer dan 30 procent toenemen. Vanaf oktober 2018 worden dagelijks drie Océ Arizona systemen gefabriceerd.

Canon wil door de verplaatsing van zijn volledige vlakbedproductie naar een gecentraliseerde Europese fabriek, zijn marktpositie in Europa uitbreiden. Ook de levertermijnen van machines aan Europese klanten zullen hierdoor kunnen worden verkort.

De Océ Arizona vlakbed printerserie werd meer dan tien jaar geleden geïntroduceerd. Volgens Canon worden wereldwijd 7.000 machines gebruikt.

Om dichter bij de Europese markt te zijn, verhuist Canon de fabricatie van de Océ Arizona grootformaatprinters van Vancouver in Canada, naar Poing in Duitsland. De productie zal daar worden uitgebreid en er zullen 100 nieuwe banen worden gecreëerd. Volgens Canon komen er ook nog eens 50 onderzoeks- en ontwikkelingsfuncties bij op de locatie in Venlo in Nederland.Canon produceert al enkele jaren modellen van de Océ Arizona grootformaat printerserie op de Poing-site. Vanaf eind september 2018 zal elke vlakbedprinter van Canon uit Duitsland komen. Naast de uitbreiding van het eigen team van mensen wordt ook het leveranciersnetwerk verruimd. Volgens Canon zal door de verhuis van de Canadese productiefaciliteit de productie in Poing met meer dan 30 procent toenemen. Vanaf oktober 2018 worden dagelijks drie Océ Arizona systemen gefabriceerd.Canon wil door de verplaatsing van zijn volledige vlakbedproductie naar een gecentraliseerde Europese fabriek, zijn marktpositie in Europa uitbreiden. Ook de levertermijnen van machines aan Europese klanten zullen hierdoor kunnen worden verkort.De Océ Arizona vlakbed printerserie werd meer dan tien jaar geleden geïntroduceerd. Volgens Canon worden wereldwijd 7.000 machines gebruikt.