De Titan-serie telt vier modellen met verschillende topsnelheden, tot een maximum van 328 A4-afdrukken per minuut en daarmee geschikt voor printvolumes tot 10 miljoen A4-afdrukken per maand. Canon biedt bovendien de mogelijkheid om tijdelijk licenties voor een hogere snelheid te kopen om productiepieken op te kunnen vangen. De machines zijn bestemd voor producenten van handelsdrukwerk, boeken en transactionele documenten, maar ook voor grotere organisaties met eigen printproducties. "Zwart-wit producties blijven de basis vormen voor industriële printomgevingen en Canon blijft werken aan innovaties", stelt Canon-directeur Peter Wolff.

De nieuwe Titan-serie wordt volgende week in de VS gepresenteerd tijdens vakbeurs Print 2017 en is later deze maand voor het Europese publiek te zien tijdens een Canon-evenement in het Duitse Poing.

De Titan-serie telt vier modellen met verschillende topsnelheden, tot een maximum van 328 A4-afdrukken per minuut en daarmee geschikt voor printvolumes tot 10 miljoen A4-afdrukken per maand. Canon biedt bovendien de mogelijkheid om tijdelijk licenties voor een hogere snelheid te kopen om productiepieken op te kunnen vangen. De machines zijn bestemd voor producenten van handelsdrukwerk, boeken en transactionele documenten, maar ook voor grotere organisaties met eigen printproducties. "Zwart-wit producties blijven de basis vormen voor industriële printomgevingen en Canon blijft werken aan innovaties", stelt Canon-directeur Peter Wolff.De nieuwe Titan-serie wordt volgende week in de VS gepresenteerd tijdens vakbeurs Print 2017 en is later deze maand voor het Europese publiek te zien tijdens een Canon-evenement in het Duitse Poing.